ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Επαφή με Κορδέρο.

Επαφή με Κορδέρο  

Άνθρωπος της ΑΕΚ επικοινώνησε με τον ισπανό ατζέντη του ξανθόμαλλη εκφράζοντας την επιθυμία της Ένωσης για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ζητώντας ραντεβού που μπορεί να γίνει ακόμα και στην πατρίδα του αξιόλογου κεντρικού χαφ.

Η ΑΕΚ θέλει τον Μιγκέλ Κορδέρο στο ρόστερ της και στη Γ' Εθνική. Και δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι την Ισπανία για να τον πείσει να έρθει πίσω, παρέχοντάς του παράλληλα δεσμεύσεις ότι δεν θα περάσει τα ίδια, ότι θα πάρει ένα συμβόλαιο το οποίο θα πληρώνεται κανονικά.

Άνθρωπος της Ένωσης ήλθε σε επαφή με τον ισπανό ατζέντη του ποδοσφαιριστή εκφράζοντας την επιθυμία του επόμενου χρηματοδότη της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη να παραμείνει σε μία διαφορετική ΑΕΚ. Που θα παίζει μεν στη Γ' Εθνική αλλά θα είναι καλοπληρώτρια και θα εξασφαλίζει όραμα: Αυτό της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα μέσα σε ένα νεόκτιστο γήπεδο ομάδας που θα αγωνίζεται στα κύπελλα Ευρώπης.

Δεν είναι κάθετα αρνητικός ο Κορδέρο, ωστόσο θα ζητήσει εγγυήσεις. Χρήματα από αυτά που έχασε ενώ θα έπρεπε να πληρωθεί πέρυσι και ένα καλό συμβόλαιο, με αποδοχές που θα έβρισκε στην Ισπανία. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ, αλλά προσπάθεια θα γίνει! Και μάλιστα, αν οι συνθήκες το απαιτούν και πρόσφορο έδαφος προκύψει, το ταξίδι στην Ισπανία προκειμένου ο παίκτης να πειστεί για τη νέα τάξη πραγμάτων, δεν πρέπει να αποκλειστεί.

aek1924.gr