ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Είμαι ΑΕΚάρα και με... χίλια με τον "τίγρη"»


Δήλωσε καψούρης με την ΑΕΚ. Στήριξε με τα χίλια την κίνηση Μελισσανίδη για εξυγίανση της ομάδας σε οικονομικό επίπεδο, μίλησε για τον Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μπάγεβιτς για τον οποίο είπε πως τον στηρίζει, αλλά δεν έχει ξεχάσει το '96.


Ο λόγος για τον 32χρονο στράικερ του ΠΑΟ Βάρδας, Ανδρέα Γούρμο, ο οποίος μίλησε στο SentraGoal για τη μεγάλη του αγάπη, την ΑΕΚ.

Για όσους το αγνοούν, ήταν ο παίκτης που στο 92΄διαμόρφωσε το τελικό 2-1 της Βάρδας μέσα στη Ζάκυνθο επί της Θύελλας Αμπελοκηπών με τον παίκτη να δείχνει ξεκάθαρα τα συναισθήματα που τρέφει πανηγυρίζοντας με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Γούρμος φορούσε κάτω από τη φανέλα της ομάδας του την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων». Ετσι με το που σκόραρε, σήκωσε τη φανέλα και έδειξε τι φορούσε από κάτω...


Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Ανδρέα Γούρμου:

Ισχύει ότι φοράς σε κάθε ματς μέσα από την εμφάνιση της ομάδας του τη φανέλα της ΑΕΚ;
«Ναι, ισχύει. Είναι το γούρι μου σε κάθε παιχνίδι. Συν τοις άλλοις, έχω μεγάλη καψούρα με την ομάδα... Την αγαπάω πολύ την ΑΕΚ. Είμαι ΑΕΚάρα».

Δεν είναι λίγο «κουφό» να παίζεις σε μία ομάδα που έχει μέσα στο ΠΑΟ και να φοράς φανέλα της ΑΕΚ;

«Ναι, είναι... Αλλά η ΑΕΚ είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και πάντα στα αποδυτήρια της ομάδας».

Παρακολουθείς τις εξελίξεις στην «Ενωση»; Πως κρίνεις τις κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη;

«Είμαι με χίλια με τον «τίγρη». Είναι καλό που συγκεντρώσει μεγάλα κεφάλαια για την ΑΕΚ, όπως είναι ο Μπάγεβιτς, ο Δέλλας, ο Ζήκος, ο Λυμπερόπουλος. Α και για να μην ξεχνιόμαστε, για τον πρώτο αφήνω τα πάντα στην άκρη και εννοώ τα όσα έγιναν το '96 για το καλό της ομάδας».
Δηλαδή δεν έχεις ξεχάσει τι έγινε τότε;

«Οχι, δεν έχω ξεχάσει τι έγινε το '96. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι ο «Ντούσκο» πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά για το καλό της ΑΕΚ το αφήνω στην άκρη».

Η ΑΕΚ στη Football League 2 την επόμενη περίοδο, ένα σχόλιο.

«Είναι λίγο παράξενο... Αναμφισβήτητα, ασυνήθιστο. Χρειαζόταν, όμως, να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι τόσα τα προβλήματα της ΑΕΚ από οικονομικής άποψης που έπρεπε να έρθει η πτώση για να γίνει η εκκαθάριση της ομάδας. Τώρα η ομάδα ναι μεν θα παίξει σε μικρή κατηγορία, όμως σε δυο χρόνια θα είναι και πάλι στη Superleague, όπου θα ΄χει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με «τίγρη» στο τιμόνι και πιθανώς ένα νεόδμητο γήπεδο θα είναι μία ΑΕΚ που όλοι ονειρευόμαστε».

Το 2004 ο Ντέμης ανέλαβε και έδωσε όραμα στον κόσμο. Το 2008 αποχώρησε και το 2013 η ΑΕΚ έχει πέσει, ήδη, στον γκρεμό. Ο Ντέμης πρόδωσε τον κόσμο ή ο κόσμος τον Ντέμη;

«Η ευθύνη είναι 50-50%. Και ο μεν και οι δε αλληλοπροδόθηκαν».

Επιστροφή Ντέμη, πως την βλέπεις; Αν ξύπναγε αύριο το πρωί και έλεγε, θέλω να αναλάβω να «τρέξω» την ΑΕΚ πως θα το σχολίαζες;

«Δεν θα το έβλεπα θετικά. Αυτή τη στιγμή όλη η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι με το μέρος του Δημήτρη Μελισσανίδη».

Ο Ντέμης κάνει αντιπολίτευση στον Μελισσανίδη;

«Οχι, δεν κάνει. Ετσι νομίζω τουλάχιστον».

Και κάτι τελευταίο... Του χρόνου θα παίξεις αντίπαλο με την ΑΕΚ;

«Οχι, δεν νομίζω. Εμείς αν και εφόσον ανέβουμε, θα είμαστε στον όμιλο της Πελοποννήσου».

sentragoal.gr