ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αυτούς θα βρει στη «Βόλεϊ Λιγκ» η ΑΕΚ

Μπορεί στην παρούσα φάση για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ τα πράγματα να είναι ρευστά ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το ανδρικό Βόλεί κατάφερε να επιστρέψει στην Α1.
Έχουμε πει ήδη πολλές φορές πόσο δύσκολη χρονιά ήταν αυτή που πέρασε και πόσο μεγάλο ήταν αυτό που κατάφεραν ο Γιώργος Κλαρούδας και οι παίκτες του.

 Ας δούμε όμως και τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ένωση του χρόνου, όταν και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ .

Σίγουρα απέναντί της θα βρει τους Ολυμπιακό, Παμβοχαϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Α.Ο Κηφισιάς, Φοίνικα Σύρου, ΓΣ Λαμίας, Νίκη Αιγινίου και τον Ηρακλή.  Βαθμολογικά την θέση τους στην ΑΕΚ και την Παναχαϊκή έδωσαν οι Παναθηναϊκός και Μίλωνας, ενώ να σημειώσουμε ότι ακόμα δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία από τον ΕΣΑΠ, πράγμα που αναμένεται να γίνει σε προσεχή συνεδρίαση.

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου λοιπόν η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο γήπεδό της (σ.σ που φυσικά παραμένει ερωτηματικό για τη νέα χρονιά, όπως και πολλά αλλά ζητήματα) τις ομάδες που συμμετείχαν φέτος στην Βόλεϊ Λιγκ πλην των Μίλωνα και Παναθηναϊκού.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΔΥΛΑ...enwsi.gr