ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Κιτρινόμαυρο το Ελληνικό!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρήγγειλε 22.000 κιτρινόμαυρα καθίσματα τα οποία θα τοποθετηθούν στις κερκίδες του Ελληνικού, αφήνοντας στην άκρη την πρόταση του ΟΑΚΑ να του παραχωρήσει τα καθίσματα του κολυμβητηρίου λόγω της κακής τους κατάστασης.

Η ανακατασκευή του Ελληνικού βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως έχει γίνει γνωστό το γήπεδο από 9.000 θα μεγαλώσει και θα γίνει χωρητικότητας 22.000 θέσεων ενώ τα καθίσματα θα είναι κιτρινόμαυρα, έτσι ώστε να θυμίζουν στους φιλοξενούμενους την αναγέννηση της ΑΕΚ.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι υπεύθυνοι του ΟΑΚΑ είχαν προτείνει στον Μελισσανίδη να του παραχωρήσουν 9.000 καθίσματα από το κολυμβητήριο, ωστόσο ο ίδιος τελικά αποφάσισε να γίνουν όλα από την αρχή και τα δύο χρόνια που θα φιλοξενηθεί εκεί η Ένωση να έχει μια πραγματική έδρα.

Ο λόγος του "ναυαγίου" της συμφωνίας με το Ολυμπιακό Στάδιο είναι η κακή κατάσταση στην οποία είναι τα καθίσματα τα οποία φυσικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Έτσι έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να παραγγείλουν 22.000 καθίσματα κιτρινόμαυρα αλλά και τεράστια banner τα οποία θα γράφουν μηνύματα για την αναγέννηση της ομάδας και την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

aek1924.gr