ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Η νέα αναβολή που ζήτησε και πήρε ο Ψωμιάδης (photos)

Για τις 18 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του

 Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος κατηγορείται για 

υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ

 ΑΕΚ. 

Αρχικά ο δικαστής τόνισε στους νομικούς εκπροσώπους του πρώην παράγοντα της ΑΕΚ ότι "η δίκη έχει αναβληθεί πολλές φορές και πρέπει κάποια στιγμή να πραγματοποιηθεί", ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε στην προκειμένη.

Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε βάσιμα τα αιτήματα του Ψωμιάδη περί αναβολής, λόγω της έφεσης που εκκρεμεί από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου για μη έγκυρη έκδοσή του από τα Σκόπια.
Η απόφαση βασίζεται στο γεγονός ότι η έκδοσή του από τα Σκόπια δεν έχει τελεσιδικήσει και δεν έχει πάρει σχετική έγκριση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Νικολαϊδης: Εκπληκτικός τύπος ο Ψωμιάδης

Εξερχόμενους του κτιρίου των δικαστηρίων ο Ντέμης Νικολαϊδης τόνισε: "Θέλω πολύ να πω ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας καταπληκτικός τύπος, που καταφέρνει  να βγαίνει νικητής για εννιά συνεχόμενα χρόνια. Καταφέρνει να παίζει μόνος του απέναντι στο Ελληνικό δημόσιο, την ΑΕΚ, την δικαιοσύνη, την λογική, αλλά καταφέρνει να μας κερδίζει. Με αποδεδειγμένα εγκλήματα εις βάρος του δημοσίου και της ΑΕΚ.  Ειλικρινά του βγάζω το καπέλο και ας προβληματιστεί ο οποιοσδήποτε σε αυτή την χώρα που ζούμε, ποια θα είναι η συνέχεια.

Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Απλά  εννιά χρόνια έρχομαι στο δικαστήριο Όχι μόνο εγώ. και ο ΣΔΟΕ και το ελληνικό δημόσιο. Από την στιγμή που η υπόθεση πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο και από ότι διαβάζω και μαθαίνω η ΑΕΚ θα λυθεί ως εταιρεία σε δύο – τρεις εβδομάδες και δεν θα μπορεί να παρίσταται απέναντι του. Νομίζω ότι οι πιθανότητες νίκες σε αυτό το επίπεδο θα είναι λιγοστές. Αλλά δεν είμαι νομικός για να σας απαντήσω".

O Ψωμιάδης κατά την είσοδό του στο κτίριο των δικαστηρίων...

Η επιστροφή στην "κλούβα"...

Ο Ντέμης Νικολαϊδης προσήλθε να καταθέσει αλλά...

Όπως ήρθε, έφυγε...

  Τα δύο παιδιά του Μάκη Ψωμιάδη στα δικαστήρια...

Χρήστος Σπάθης - δικηγόρος Μάκη Ψωμιάδη:
"Ταλαιπωρούν έναν άνθρωπο με όλα όσα γίνονται. Τον σέρνουν στα δικαστήρια χωρίς αποδείξεις και χωρίς να μπορεί να ληφθεί καμιά απόφαση. Θέλουμε η ιστορία να τελειώσει και να δικαιωθεί ο κ. Ψωμιάδης σε αντίθεση με όσα του επιρρίπτονται".

contra.gr