ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Δεν πηγαίνει Ουρουγουάη ο «Μίλο»


Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ματαίωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του για την Ουρουγουάη και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα τα ξημερώματα του Σαββάτου

Στη Βραζιλία παραμένει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να συνεχίζει το ταξίδι του που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του σκάουτινγκ για την ενίσχυση της ΑΕΚ, τόσο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όσο και ενόψει της νέας σεζόν. Μέσα στο πρόγραμμα του «Μίλο» ήταν να μεταβεί και στην Ουρουγουάη πριν επιστρέψει στη χώρα μας, έχοντας μάλιστα σχεδιάσει να δει από κοντά το ματς μεταξύ της Νασιονάλ Μοντεβιδέο με την Γιουβεντούδ.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του «aekarena» αυτό το ταξίδι τελικά ματαιώθηκε, με τον Μιλοβάνοβιτς να μην ταξιδεύει τελικά για το Μοντεβιδέο και να επιστρέφει απευθείας στην Ελλάδα από την Βραζιλία. Ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται στη χώρα μας τα ξημερώματα του Σαββάτου και με την επιστροφή του θα ενημερώσει λεπτομερώς τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα για τα όσα είδε στη Βραζιλία, με την ΑΕΚ να προχωρά στο μεταγραφικό της πλάνο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

 aekarena.gr