ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Τέλος από το ΤΑΠ Μακρής και Καμαρίκος

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ καθώς η διοίκηση θεώρησε πως χρειάζονται άμεσες αποφάσεις για να μπορέσει να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερο βαρύ στις τάξεις παικτών και τεχνικής ηγεσίας και χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Η πρώτη απόφαση των διοικούντων της Ερασιτεχνικής αφορά την απομάκρυνση των Μάνου Μακρή και Ζαχαρία Καμαρίκου από το τμήμα. 

Μάλιστα στην προπόνηση της Τετάρτης έδωσε το παρών ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Κατσαδήμας ο οποίος ενημέρωσε τους παίκτες για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ παράλληλα προσπάθησε να τους εφησυχάσει και να ρίξει τους τόνους εν όψει και του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί με τον Φοίνικα Σύρου. 

Τους ανέφερε για την απόφαση της διοίκησης να μην ασχολούνται πλέον με το τμήμα οι Μάνος Μακρής και Ζαχαρίας Καμαρίκος ενώ θα έχουν νέα συνάντηση για να αποφασίσουν σχετικά με το μπάτζετ και τις μειώσεις που θα γίνουν.

Ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής θα αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες τις επόμενες ημέρες για να λυθούν κάποια θέματα ωστόσο αναζητείται και ο άνθρωπος που θα αναλάβει να τρέξει το τμήμα μιας και οι υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να ασχολείται ο ίδιος καθημερινά. Όσονα φορά τα λειτουργικά θέματα θα βοηθήσει η Ματίνα Ευγενίου που έχει αναλάβει το εμπορικό κομμάτι, ωστόσο θα στηρίξει όσο μπορεί την ομάδα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. 

aekarena.gr