ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αρβανίτης στο aekarena: Δεν πάει άλλο

Ο Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στο aekarena.gr για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα χάντμπολ

Στα όρια τους έχουν φτάσει παίκτες και προπονητής, καθώς έχουν μείνει μόνοι τους να παλεύουν με τα προβλήματα. Η αποχώρηση του Κώστα Τσιλιμπάρη έκανε ακόμα πιο εμφανές το μέγεθος του προβλήματος καθώς ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με άλλη ομάδα και κανείς από την διοίκηση δεν το γνώριζε. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" για πρώτη φορά δήλωσε απαισιόδοξος για το μέλλον του τμήματος και σχολίασε πως αν δεν υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα θα αναγκαστεί να πάρει και αυτός τις αποφάσεις του. 

Αρχικά αναφερόμενος στο θέμα του Τσιλιμπάρη ανέφερε: "Ο Τσιλιμπάρης αποφάσισε να φύγει. Υποθέτω πως αν υπήρχε μια κανονική ροή πληρωμών δεν θα μπορούσε αυτό να συμβεί. Σε αυτή την λογική ψάχτηκε να φύγει από την στιγμή που δε υπήρχε και κάποιος να του πει κάτι". 

Όσο για την δική του ενημέρωση για το μέλλον του τμήματος ανέφερε: "Αυτή την στιγμή δεν μιλάω με κανέναν. Ενημερώνομαι από τις εφημερίδες και τα σάιτ. Είμαστε σε μεγάλο πρόβλημα. Δεν υπάρχει κάποιος να μιλήσουμε για να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχω γνώση πως θα λειτουργήσει το τμήμα. Δεν έχουμε ούτε έφορο. Αυτή την στιγμή δεν λειτουργεί τίποτα. Προσπαθούμε μόνοι μας εκ των έσω να δούμε πως μπορούμε να λειτουργήσουμε αλλά είναι φανερό πως αν δεν υπάρξουν εξελίξεις άμεσες μέσα στην εβδομάδα θα σκεφτώ και εγώ τη δική μου πορεία. 

Με έχουν κουράσει αυτές οι συνθήκες. Είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσουμε έτσι. Χωρίς μια στοιχειώδη βοήθεια. Δεν μπορώ και εγώ να το κάνω άλλο αυτό". 

Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Κατανοώ πως θα θέλει και ο κ. Ανατολιωτάκης ένα χρονικό διάστημα για να ενημερωθεί αλλά στο τμήμα δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Αν δω ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει άλλο το τμήμα θα πάρω τις αποφάσεις μου. Το σίγουρο όμως είναι πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο έτσι. Η ομάδα έχει καταφέρει και πρωταγωνιστεί. Είμαστε κοντά στην κορυφή και διεκδικούμε τίτλους. Είναι κρίμα να μην στηρίζεται αυτή η προσπάθεια". ".

"Χωρίς γήπεδο σε δέκα μέρες"

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στο κενό που δημιουργεί η αποχώρηση του Τσιλιμπάρη" Τα εσωτερικά προβλήματα είναι μεγάλα. Η αποχώρηση του Τσιλιμπάρη δημιουργεί ένα τεράστιο κενό σε μια θέση που δεν έχουμε πολλές επιλογές. Αφ' ετέρου σε δέκα μέρες στο Μενίδι υπάρχει έκθεση και αμέσως μετά ξεκινούν διάφορα προγράμματα τις ώρες που εμείς έχουμε προπόνηση. 

Κάτι που σημαίνει πως σε δέκα μέρες δεν θα έχουμε ούτε γήπεδο για προπονήσεις και δεν υπάρχει κάποιος να αντιδράσει για αυτό. Αν φτάσουμε στο σημείο να μην κάνουμε ούτε προπονήσεις δεν βλέπω ποιος ο λόγος της παρουσίας μας στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες πλέον έχουν πρόβλημα. Για πολλοστή φορά προσπαθούμε να βάλουμε πλάτη. Σχεδόν με το που θα αναλάβει ο κ. Ανατολιωτάκης θα μιλήσουμε για να δούμε τι θα γίνει. Δυστυχώς είμαι απαισιόδοξος αυτή την φορά" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αρβανίτης. 

aekarena.gr