ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Λούκα και Αλεξάντρο από την Βραζιλία

Οι δύο άσοι ξεχωρίζουν από την αγορά της Βραζιλίας για την ΑΕΚ

Στην Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια και πολλούς ποδοσφαιριστές, ενημερώνοντας για όλα με την επιστροφή του στην Αθήνα τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα. Ο «Μίλο» είδε αγωνιζόμενους παίκτες που είχαν προταθεί στην ΑΕΚ, αλλά ξεχώρισε κι άλλους, που του έκαναν εντύπωση.

Οι δύο που φαίνεται να ξεχωρίζουν τη δεδομένη στιγμή για την «Ένωση» είναι ο Αλεξάντρο της Πόντε Πρέτα και ο Λούκα της Κρισιούμα. Αμφότεροι πέρασαν από το… μικροσκόπιο του Σέρβου τεχνικού διευθυντή το διάστημα της παραμονής του στη Βραζιλία και απασχολούν την ΑΕΚ. Ο Μιλοβάνοβιτς έχει εντυπωσιαστεί από τα στοιχεία που τους διακρίνουν και την άποψή του συμμερίζονται και οι «Ντούσκο»-«Τράι», με τον «Δικέφαλο» να προχωρά με τις δύο περιπτώσεις, χωρίς πάντως να δείχνει διάθεση… βιασύνης.

Πρόκειται για παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που αφορούν στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης και αποτελούν μεταγραφές με προοπτική Σούπερ Λίγκας. Ο Αλεξάντρο είναι κλασικός φορ περιοχής, που «έχει» το γκολ και που φέτος είναι το «κανόνι» της ομάδας του, σκοράροντας ασταμάτητα.

Τα εξωγηπεδικά προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια και άφησαν πίσω την εξέλιξη της καριέρας του ανήκουν στο παρελθόν, με τον Αλεξάντρο να έχει κάνει το μεγάλο «come back»και να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Από την άλλη ο Λούκα αποτελεί μια πιο δύσκολη περίπτωση, με τις μετοχές του να έχουν εκτοξευτεί και το όνομά του να φιγουράρει στη λίστα μεγάλων ομάδων, τόσο της Ευρώπης όσο και της Λατινικής Αμερικής. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα, ταχύτατος, με σούπερ τεχνική κατάρτιση και εξαιρετικός στο ένας με έναν. Στην ΑΕΚ ενδιαφέρονται και μάλιστα «ζεστά» για τον 24χρονο επιθετικό, με τον οποίο μάλιστα ο Μιλοβάνοβιτς έχει κάνει και μια πρώτη, διερευνητική επαφή, στην Σάντα Καταρίνα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές «παίζουν» γερά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι περιθώρια υπάρχουν για να προχωρήσουν αυτές οι περιπτώσεις, που είναι εκείνες που ξεχώρισαν οι επικεφαλής της «Ένωσης» από την Βραζιλία, μετά τις συσκέψεις που είχαν μεταξύ τους τα προηγούμενα 24ωρα.

aekarena.gr