ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Σάκοτα: Ιστορικό το ματς με την Κράσνι Οκτιάμπρ

 

Ο Ντούσαν μίλησε στο aek365 για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τον τραυματισμό του και το παιχνίδι της Τετάρτης που έρχεται

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ ξεκαθάρισε αρχικά πως η ομάδα πρέπει να κερδίζει ακόμα και όταν είναι σε κακή μέρα, είπε πως σιγά σιγά θα βρει και πάλι το ρυθμό του μετά τον τραυματισμό, ενώ για το παιχνίδι της Τετάρτης τόνισε πως οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να ξεκινήσουν με το δεξί. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ντούσαν σήμερα η ΑΕΚ πήρε μια σημαντική νίκη, στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ; 

Πάρα πολύ σημαντική, πιστεύω ήταν τόσο σημαντική για πάρα πολλούς λόγους και τους ευνόητους επειδή ήταν ο ΠΑΟΚ, ένας δύσκολος αντίπαλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και επειδή είμαστε πολύ εκτός ρυθμού. Το σημαντικό είναι να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά. Πιστεύω ότι σήμερα κερδίσαμε από την άμυνα, ένα πράγμα πολύ σημαντικό, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε και την επίθεση.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που η ΑΕΚ έφτασε σήμερα στη νίκη; Τι έκανε καλύτερα δηλαδή; 

Η άμυνα, πιστεύω μας κράτησε ζωντανούς γιατί ουσιαστικά είχαμε δύο παίκτες που ήταν στο ρυθμό του αγώνα θετικά, μιλώντας βέβαια για τον «Μίλο» και τον Λουκά. Οι υπόλοιποι πιστεύω δεν είμαστε σε κανονικούς ρυθμούς αλλά είναι λογικό αυτό με τους τραυματισμούς που είχαμε, με τα rotation που κάναμε τα διαφορετικά, αναγκαστήκαμε να παίξουμε πολλές φορές και με τρεις ψηλούς, αλλά έτσι είναι αν στη κακή σου μέρα κερδίζεις πάει να πει πως κάνεις καλή δουλειά.

Με τον τραυματισμό σου τώρα νιώθεις καλά;

Ναι καλά νοιώθω, αλλά το θέμα είναι ότι είχα εννέα μέρες να κάνω προπόνηση, είναι να βρω λίγο ρυθμό, σίγουρα θα χρειαστώ λίγο χρόνο αλλά εδώ είμαι και αισθάνομαι καλά.

Για το ματς της Τετάρτης; 

Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό της ΑΕΚ μετά από χρόνια Σίγουρα είναι ένα ιστορικό ματς, γυρνάει η ΑΕΚ μετά από χρόνια στην Ευρώπη, εκεί που ανήκει και θα προσπαθήσουμε και εκεί να ξεκινήσουμε με το δεξί.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ.......aek365.gr