ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ξέσπασμα με «πεντάρα»!

Ξέσπασμα με «πεντάρα»!

Η ΑΚ επικράτησε 5-1 του Ηρακλή, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο – Δύο γκολ ο Βάργκας, από ένα οι Μπαρμπόσα, Αραβίδης και Μπουονανότε.
 
Παίζοντας εντυπωσιακό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ έβγαλε όλη την ένταση των ημερών που προηγήθηκαν σε ενέργεια και κέρδισε άνετα με 5-1 τον Ηρακλή, έχοντας ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ. Η ομάδα με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της παρουσιάστηκε ορεξάτη, οι παίκτες είχαν πολύ όμορφες συνεργασίες και πήραν έτσι μια σημαντική νίκη, πηγαίνοντας με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ξάνθη για το ματς του Κυπέλλου. Δύο γκολ για την ΑΕΚ σημείωσε ο Ρόναλντ Βάργκας, που επέστρεψε στην ενδεκάδα και από ένα οι Αραβίδης, Μπουονανότε και Μπαρμπόσα, ενώ σπουδαίο ματς παρότι δεν σκόραρε έκανε ο Μάνταλος, που είχε δοκάρι και οργάνωσε μαεστρικά το παιχνίδι της Ένωσης.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ θα έρθει στο 4’, με τον Μάνταλο να βρίσκει πολύ ωραία τον Αραβίδη που κινήθηκε κάθετα, τον Έλληνα επιθετικό να σουτάρει χωρίς κοντρόλ, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Περνίς. Ενώ ένα λεπτό μετά η σέντρα του Γκάλο από δεξιά δεν θα φτάσει στον Μπαρμπόσα, με τους αμυντικούς του Ηρακλή να απομακρύνουν την τελευταία στιγμή. Στο 16’ ο Γκάλο που είχε βρεθεί αριστερά θα κάνει ωραία ατομική ενέργεια, θα ελευθερωθεί, με το σουτ που επιχείρησε να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Το γκολ που αναζητούσε από το ξεκίνημα η ΑΕΚ θα έρθει στο 30’, με τον Μπαρμπόσα να βρίσκει μόνο του με μια πανέμορφη σέντρα τον Βάργκας, ο οποίος από την «καρδιά» της περιοχής θα κάνει το 1-0 με κεφαλιά, βάζοντας την Ένωση μπροστά στο σκορ! Και πέντε λεπτά μετά θα έρθει και το 2-0, με την ΑΕΚ να βάζει γερές βάσεις για τη νίκη. Μετά από πολύ ωραίο ομαδικό συνδυασμό και τελική του Μάνταλου, η μπάλα θα έρθει στον Αραβίδη που με έναν αριστερό «κεραυνό» θα κάνει δύο τα τέρματα του Δικεφάλου! Η ΑΕΚ «λύθηκε» μετά τα γρήγορα γκολ και στο 38’ θα φτάσει κοντά και σε ένα τρίτο γκολ, με τον Μάνταλο να πιάνει ένα ξερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τη συμπλήρωση 7 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, ο Στέλιος Μανωλάς θα προχωρήσει στην πρώτη του αλλαγή, με τον Κρισάντους να περνάει στη θέση του Αραβίδη, που ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Η ΑΕΚ δεν θα αργήσει να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον Βάργκας να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Γκάλο και να κάνει το 3-0, με προβολή με το αριστερό! Με τον Βενεζουελάνο να σκοράρει έτσι για δεύτερη φορά στο ματς.

Στο 63’ ο Ηρακλής θα γίνει για πρώτη φορά απειλητικός, με τον Πασά να βγαίνει απέναντι στον Μπαρόχα, αλλά το πλασέ του αρχικά αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και εν συνεχεία η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Ένα λεπτό μετά ο Ηρακλής θα καταφέρει να μειώσει όμως, όταν ο Βέλλιος με ωραίο πλασέ στην κίνηση πέρασε την μπάλα από την κλειστή γωνία του Μπαρόχα και έκανε το 3-1. Η Ένωση ωστόσο θα… κόψει τη χαρά των φιλοξενούμενων, στο 68’. Ο Μπαρμπόσα θα σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει στο κεφάλι του Μπαρτολίνι και θα καταλήξει στα δίχτυα, με το σκορ να γίνεται έτσι 4-1!

Στο 75’ ο Μπουονανότε που είχε περάσει στη θέση του Βάργκας θα βρει με μια φανταστική κάθετη πάσα τον Μάνταλο, που θα στοπάρει και θα σουτάρει σε πρώτο χρόνο, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Περνίς! Η Ένωση έψαχνε κι άλλο γκολ, με τον Γκάλο στο 77’ να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά και την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Ηρακλή. Στο 89’ ο Μπουονανότε θα εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο πλασέ του Γιόχανσον και δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 5-1, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια εξαιρετική από αγωνιστικής άποψης βραδιά για την ΑΕΚ, που έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και ξέσπασε με πέντε γκολ, απέναντι στον Ηρακλή.

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες (83’ Κορδέρο), Βάργκας (74’ Μπουονανότε), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης (54΄Κρισαντούς)

aekarena.gr