ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

«Απαράδεκτο που δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Μαυροκεφαλίδης»!

«Απαράδεκτο που δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Μαυροκεφαλίδης»!


Ο Στηβ Γιατζόγλου είναι ένας άνθρωπος που δεν… μασάει τα λόγια του και πάντα θα πει αυτό που σκέφτεται, οπότε είχε μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του, για την Εθνική ομάδα, που έμεινε εκτός μεταλλίων στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.


Ο 66χρονος κόουτς, ήταν προπονητής της ΑΕΚ επί προεδρίας Μάκη Ψωμιάδη, ενώ έχει διατελέσει στη «Βασίλισσα» και τεχνικός σύμβουλος του Λευτέρη Κακιούση, επί προεδρίας Γιάννη Φιλίππου. Χθες το βράδυ, βρέθηκε καλεσμένος στο τηλεοπτικό στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης, αφού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Euroleague Show» της ΕΡΤ2. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε γιατί η Εθνική ομάδα δεν μπήκε ούτε φέτος στα μετάλλια, ο Στηβ Γιατζόγλου υπογράμμισε ότι ήταν μεγάλο λάθος η μη κλήση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, ο Γιατζόγλου σχολίασε τα εξής: «Η Εθνική ομάδα χτίστηκε στα… χαρτιά για το χρυσό, όμως κατά την γνώμη μου, έγιναν λάθος κινήσεις στο γήπεδο. Όταν έχεις αγώνες σε ένα τέτοιο τουρνουά κάθε μία ή δύο μέρες, είναι απαράδεκτο να μην έχεις στο ρόστερ, έναν παίκτη όπως ο Μαυροκεφαλίδης. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κλήθηκε σε αυτή την Εθνική. Ειδικά από την στιγμή που υπήρχε συνωστισμός στην θέση τρία.

 Ο Μαυροκεφαλίδης είναι ο μόνος που μπορούσε να περιορίσει τον Γκασόλ, γιατί είναι ένας σέντερ με μεγάλη ευκινησία, σε αντίθεση με τον Μπουρούση και τον Κουφό. Για μένα είναι πολύ βασική η θέση του σέντερ σε μία ομάδα».

aekarena.gr