ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΞΑΝΑ Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...


Η Νέα Φιλαδέλφεια απέκτησε –έστω για λίγο- και πάλι ζωή. Πάνω από 3000 φίλοι της ΑΕΚ είχαν δώσει ραντεβού την Κυριακή στο σημείο όπου άλλοτε ήταν η ιστορική έδρα της Ένωσης και προχώρησαν σε ένα συμβολικό καθαρισμό του χώρου.

Το παρών στην εκδήλωση της ερασιτεχνικής, έδωσαν παλαίμαχοι της ΑΕΚ, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Νίκος Πανταζής, o πρώην τεχνικός διευθυντής Στέλιος Μανωλάς και πολλοί άλλοι.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής δήλωσε: "Σαν χθες θυμάμαι που ερχόμασταν στο γήπεδο να δούμε την ΑΕΚ. Είναι μια συνήθεια χαμένη και τη πιστεύουμε. Είμαστε λίγοι και καλοί, αλλά πιστεύω πως μπορούσαμε να είμαστε περισσότεροι. Ήρθαμε για να κάνουμε καθαριότητα.

Είναι κάτι γραφικό, αλλά πρέπει κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν από αυτή τη κίνηση και να περάσουμε ένα μήνυμα ότι υπάρχει ΑΕΚ.

Μέσα από αυτό το πλέγμα στο οποίο είναι εγκλωβισμένη η ΑΕΚ, μόνο ο κόσμος της μπορεί να τη βοηθήσει. Εδώ δεν έχει έρθει όλος ο λαός της ΑΕΚ. Έχουμε 17000 διαρκείας και αν είχαμε 50000 θα συγκινούσαμε και άλλους Μελισσανίδηδες και κροίσους
".

Ο Μίμης Παπαϊωάννου ο οποίος έχει διαπρέψει με τη φανέλα της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο χώρο ήταν φανερά συγκινημένος. "Ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για αυτή του την κίνηση και παράλληλα δείχνει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι με το θέμα του γηπέδου.

Σε αυτόν εδώ το χώρο έζησα μεγάλες στιγμές. Ακόμη θυμάμαι την πρώτη μου προπόνηση με την ΑΕΚ. Θυμάμαι που ήμουν εδώ και έβαλα ένα λιθαράκι για να φτιαχτεί τότε το πέταλο. Παρών ήμουν και στο γκρέμισμα του γηπέδου. Το θέμα είναι να βρεθεί τελικά η λύση και να αποκτήσει η ΑΕΚ και πάλι το δικό της γήπεδο σε αυτόν εδώ το χώρο
".

Ο Στέλιος Σεραφείδης από την πλευρά του τόνισε πως η ΑΕΚ δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση όπως οι άλλες ομάδες στην προσπάθειά της για να φτιάξει γήπεδο: "Εμείς εδώ παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ώστε να φτιαχτεί το γήπεδο της ΑΕΚ στο φυσικό του χώρο, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πάντως θα ήθελα να πω ότι και ο Παναθηναϊκός θέλει να φτιάξει γήπεδο στο Βοτανικό και τελικά όλοι τον στηρίζουν. Και εννοώ την πολιτεία και πολλούς άλλους ισχυρούς παράγοντες. Εμάς εδώ στην ΑΕΚ δεν βλέπω να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση
".

Ο συμβολικός καθαρισμός του χώρου ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και κράτησε τρεις ώρες. Η… εκκίνηση δόθηκε από το σημείο όπου παλαιότερα στεκόταν η «σκεπαστή» και στη συνέχει εξαπλώθηκε σε όλο το οικόπεδο. Άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας αλλά και μικρά παιδιά βοήθησαν όπως μπορούσαν, ενώ δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές.


πηγή: sport24