ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.......ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ!!!

Συνάντηση θα έχουν σήμερα ο Νίκος Θανόπουλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο προπονητής θα μιλήσουν για την ενίσχυση της ομάδας όμως η κουβέντα δεν θα είναι για μεταγραφές. Όπως φάνηκε και από την χθεσινή τοποθέτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη Φυλή, οι μεταγραφικές προσπάθειες ολοκληρώθηκαν με την αποτυχία απόκτησης του Ζόνας. Μετά την οριστικοποίηση του ρόστερ και την καθαρή εικόνα που έχει πλέον η διοίκηση για τα χρήματα που υπάρχουν για την σαιζόν, Θανόπουλος και Μπάγεβιτς θα προχωρήσουν στην ενίσχυση των διοικητικών στελεχών και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι έχει άποψη μόνο για το γραφείο τύπου και πρώτος στόχος τόσο της διοίκησης όσο και, φυσικά, του προπονητή είναι η επιστροφή της Αγγελικής Αρκάδη! Πρόκειται φυσικά για μια πολύ δύσκολη περίπτωση αφού η κ. Αρκάδη εργάζεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με πολύ καλές εργασιακές συνθήκες όμως το συναισθηματικό δέσιμο της με την ΑΕΚ και η οικογενειακή σχέση δεκαετιών με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς επιτρέπουν στον κ. Θανόπουλο να αισιοδοξεί πως θα μπορέσει να την φέρει στην ΑΕΚ αφού εκτός από το γραφείο τύπου που παραμένει «ορφανό» εδώ και μήνες χρειάζεται και ένα σύμβουλο κυρίως σε διεθνή θέματα, τομέα όπου έχει εξειδικευθεί τα τελευταία χρόνια η κ. Αρκάδη. Αυτή είναι η πρώτη και η μόνη επιλογή μέχρι να ξεκαθαρίσει το αν είναι εφικτή η πρόσληψη.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον άνθρωπο που θα είναι δίπλα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς πιθανότατα με τον τίτλο του τιμ μάνατζερ η πρώτη επιλογή είναι ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο Μπάγεβιτς έχει αποφασίσει να προτείνει τον αγαπημένο «Μπιλ» των φίλων της ΑΕΚ και με δεδομένο πως ο Θανόπουλος είχε δηλώσει πως για το εν λόγω θέμα αποφασίζει ο προπονητής φαίνεται δεδομένο πως ο Δημητριάδης είναι ο πρώτος στον οποίο θα γίνει πρόταση. O Δημητριάδης επιθυμεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ όμως με δεδομένο πως δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με την σύζυγο του Νίκη και τα τρία τους παιδιά θα πρέπει να δεχτεί μια πολύ ελκυστική και μακράς πνοής πρόταση για να πει το «ναι» και να επιστρέψει στην θέση από την οποία είχε απομακρυνθεί άκομψα το 2000 για να αντικατασταθεί από την, αεροσυνοδό πλέον, Θάλεια Βίτσα. Το θέμα αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα αφού αν οριστικοποιηθεί η επιλογή Δημητριάδη αναμένεται να αρχίσουν άμεσα οι συζητήσεις.

Τέλος για το τμήμα σκάουτινγκ τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Σύμφωνα με πληροφορίες παίζει γερά το όνομα του Βασίλη Τσιάρτα αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όπως για τις άλλες δύο επιλογές καθώς υπάρχει μερίδα μετόχων που δεν συζητά καν την επιστροφή του Τσιάρτα σε οποιοδήποτε πόστο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

πηγή: www.aek365.gr