ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ "ΖΟΡΟ"....


Στο νέο συμβόλαιο που θα προτείνει σύντομα η ΑΕΚ στον Ισμαέλ Μπλάνκο αναφέρθηκε ο Χουάν Μπέρος, μιλώντας στη «SportDay». Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού περιμένει την ειδοποίηση του Νίκου Θανόπουλου για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρωθεί η υπόθεση του πελάτη του.

«Βρέθηκα στην Ισπανία τις τελευταίες ημέρες για άλλες υποθέσεις και περιμένω ειδοποίηση από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να έρθω στην Αθήνα και να μιλήσουμε για τον Μπλάνκο. Εχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον κ. Θανόπουλο και γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις μας. Ο Μπλάνκο είναι πρώτος σκόρερ τα δύο τελευταία χρόνια και σημαία της ομάδας, όπως λέει ίδιος ο πρόεδρος. Θα θέλαμε, επομένως, να ανταμειφθεί με ανάλογο συμβόλαιο. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θα έρθω στην Αθήνα και ελπίζω να σφραγίσουμε τη συμφωνία», ανέφερε ο κ. Μπέρος.

Η διοίκηση της «Ένωσης» σκέφτεται να αυξήσει στις 550.000 ευρώ τις ετήσιες απολαβές του «Ζορό», ο οποίος αυτή τη στιγμή παίρνει 390.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν η πλευρά του παίκτη θα δεχθεί τη συγκεκριμένη προσφορά για να υπογράψει μέχρι το 2013. Από τη μεριά του, ο Μπλάνκο έχει δηλώσει ευτυχισμένος στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, χωρίς να βιάζεται αυτή την περίοδο για το νέο συμβόλαιο.