ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ"..!


Σε συνέντευξη τύπου η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2009-2010 που κυκλοφορούν από αύριο

Με σλόγκαν «Γίνε κι εσύ πιστός της Βασίλισσας» αρχίζει από αύριο η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

Υπάρχουν συνολικά 6 διαφορετικές κατηγορίες και αξίζει να σημειωθεί πως αφορούν στο κάτω διάζωμα καθώς προς το παρόν το πάνω μέρος για λόγους ασφαλείας σύμφωνα και με υπόδειξη της αστυνομίας δεν θα ανοίξει.

Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως όσοι αγοράσουν εισιτήριο πριν τις 30 Σεπτεμβρίου θα τύχουν ειδικής έκπτωσης. Ας δούμε τις κατηγορίες:

Κατηγορία FANS: Τα συγκεκριμένα εισιτήρια τιμώνται στα 60 ευρώ μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη και αργότερα στα 70 ευρώ. Καλύπτουν τα δύο πέταλα και φυσικά αποτελούν τη πλειοψηφία των διαρκείας ενώ οι κάτοχοι δικαιούνται έκπτωση 10% στα είδη της μπουτίκ του γηπέδου .

Κατηγορία Επαρχίας: Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ίδια με την παραπάνω στη τιμή και στους όρους μόνο που οι θέσεις είναι ελαφρώς καλύτερες ως δείγμα «επιβράβευσης» στους φιλάθλους της ΑΕΚ που βρίσκονται μακριά από την Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αγοράζουν και μέσω τραπέζης.

Κατηγορία Silver: Η τιμή στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι 120 ευρώ πρίν τις 30 Σεπτέμβρη και 150 μετά.Περιλαμβάνει 15% έκπτωση στη μπουτίκ και εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ.

Κατηγορία Gold: 210 ευρώ η τιμή στη συγκεκριμένη κατηγορία που μετά τις 30 Σεπτεμβρίου πηγαίνει στα 250. Ίδιοι όροι και προνόμια με τη προηγούμενη κατηγορία αλλά καλύτερες θέσεις.

Κατηγορία Platinum: Θέσεις πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο, πάρκινγκ κοντά στην είσοδο του γηπέδου, κέιτερινγκ και 20% έκπτωση στα είδη της μπουτίκ. Η τιμή του εισιτηρίου στα 500 ευρώ προ το τέλος του Σεπτέμβρη και 600 ευρώ μετά.

Κατηγορία V.I.P: 1500 ευρώ η τιμή του εισιτηρίου, οι κάτοχοι του οποίου δικαιούνται υπηρεσίες κέιτερινγκ από το V.I.P Λάουντζ , 20% έκπτωση στη μπουτίκ του γηπέδου και συμμετοχή στις εκδηλώσεις της ομάδας και πάρκινγκ κοντά στην είσοδο.

Σημειώνεται πως τα παιδιά μέχρι 14 ετών που συνοδεύονται από γονείς θα έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στο γήπεδο.

Τα διαρκείας θα πωλούνται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Ελληνικό, από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και από τα ΑΕΚ Shop του Αμαρουσίου, της Νέας Φιλαδέλφειας και της Δάφνης.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης έγιναν γνωστές οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η ΚΑΕ ΑΕΚ στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης. Αυτές θα είναι διεξαγωγή ημερίδων κοινωνικής φύσεως (π.χ. για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας), πνευματικές βραδιές με τη συμμετοχή ανθρώπων της ΑΕΚ, προσπάθεια διεξαγωγής ενός Τουρνουά με ομάδες που φέρουν το ΑΕΚ στο όνομά τους και περαιτέρω εκδηλώσεις για αναζήτηση χορηγιών.

Πριν την αναλυτική παρουσίαση των εισιτηρίων από τον Τρύφωνα Βασκούδη, το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Γεωργαντζόγλου κάλεσε το κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα και παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα του πως αυτό θα συμβεί.

Τέλος πέραν από τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα που είπε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής γνωστοποίησε πως ήδη έχει προπωληθεί ένας σημαντικός αριθμός εισιτηρίων (περισσότερα μάλιστα από το συνολικό αριθμό των περσινών διαρκείας) και τα οποία έχουν προαγοράσει για να διαθέσουν ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Φιλίππου, ο Νίκος Γεωργαντζόγλου μέλος του υπό σύσταση Δ.Σ. , οι Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης και η Ορίτζιναλ.