ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΑΦΕΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!


Οι Κύπριοι (συγκεκριμένα το site συμφερόντων του κυρίου Αθηνή) επιβεβαιώνουν τις επαφές Θανόπουλου, Αθηνή και κάνουν λόγο για συζητήσεις με Κύπριους επιχειρηματίες (που ενεργούν ως μία οντότητα) και ενδιαφέρονται για αγορά μετοχών

Το ταξίδι του Νίκου Θανόπουλου στην Κύπρο (από το μεσημέρι της Παρασκευής) φαίνεται ότι θα έχει μεγάλες προεκτάσεις. Το aek365.gr αποκάλυψε χθες ότι η επίσκεψη αυτή του προέδρου της ΑΕΚ στη Μεγαλόνησο δεν είχε να κάνει μόνο για το πάρτι που έκανε ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Παντελής Αθηνής, αλλά και για ανεύρεση νέων επενδυτών με έδρα την Κύπρο. Όπως αποκαλύψαμε ο Θανόπουλος, μαζί με τον Αθηνή συναντήθηκαν χθες σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας με Κύπριους επιχειρηματίες. Μεταξύ αυτών που έχουν προσεγγιστεί ο ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1 Κύπρου, Λουκή Παπαφιλίππου, τον επιχειρηματία, Ηλία Ηλίου, αλλά και τον επίσης επιχειρηματία Χριστοφή. Την είδηση αυτή επιβεβαιώνουν και οι Κύπριοι, οι οποίοι μάλιστα κάνουν λόγο ακόμη και για συζητήσεις για πώλησης μετοχών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Κυπριακό site, sportive.com.cy, το οποίο ανήκει στην εταιρεία που εκδίδει το match program και το επίσημο περιοδικό της ΑΕΚ, συμφερόντων του Παντελή Αθηνή, είχε πρώτο θέμα τις συζητήσεις του Νικου Θανόπουλου «με πενταμελή ομάδα επιχειρηματιών», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται. Αναλυτικά το Κυπριακό δημοσίευμα αναφέρει: «Στην Κύπρο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΑΕΚ Αθηνών, Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα. Ο ισχυρός άνδρας της αθηναϊκής ομάδας έχει επαφές, όπως πληροφορούμαστε, με Κύπριους επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι πληροφορίες του www.sportive.com.cy αναφέρουν ότι πρόκειται για πενταμελή ομάδα επιχειρηματιών, η οποία ενεργεί ως μία οντότητα. Την ερχόμενη Τετάρτη, ο κ. Θανόπουλος θα παραθέσει, σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης. Το θέμα των επενδυτών θα είναι μέρος της συνέντευξης».