ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Απρόσμενο σοκ: "Τελειώνει" ο Λιόγας.

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε γράψει, ότι οι διακρίσεις στην ΑΕΚ δεν διασφαλίζουν την ομαλότητα κι ότι η διοίκηση οφείλει να τακτοποιήσει μία εκκρεμότητα, που μπορεί να ανατινάξει τα αποδυτήρια στη Ζωφριά σαν τον… Σαμουήλ στο Κούγκι! Δεν ξέρουμε αν το γεγονός λάβει τελικά εκρηκτικές διαστάσεις, αλλά ο Δημήτρης Λιόγας… του 8-0 ρεκόρ νικών τελειώνει! Εμμέσως πλην σαφώς την "είδηση" επιβεβαιώνει ο Νίκος Γεωργαντζόγλου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε - πριν από λίγο -στο basketblog.gr και τόνισε κατά λέξη: "Μιλήσαμε με τον κύριο Λιόγα, παρουσία του γενικού αρχηγού Σταύρου Τσιλιμιγκάκη, την περασμένη Τρίτη στον Πειραιά. Ο κύριος Λιόγας έκανε υπέρβαση σε σχέση με τα αρχικά οικονομικά συμφωνηθέντα και του ζητήσαμε να περιμένει μέχρι και τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας για να του απαντήσουμε.

 Ο ίδιος επέμενε να έχει απάντηση μέχρι την Παρασκευή (αύριο). Με τον κύριο Λιόγα είχαμε συζητήσει, παρόντος του Νίκου Γριμάνη, κάποια πράγματα πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Οφείλει να τα τηρήσει και να μας πει αύριο τι αποφάσισε. Εμείς τον θέλουμε, διότι αγωνιστικά δεν έχουμε παράπονο. Έχει μερίδιο στο οκτώ-μηδέν νικών της ΑΕΚ".

Και κατέληξε: "Εγώ θέλω να πω τούτο: Όλοι είμαστε κάτω από τη Βασίλισσα. Η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Ο κόσμος της ΑΕΚ να μην ανησυχεί. Αν ο κύριος Λιόγας θέλει να φύγει, ας φύγει. Εμείς θα πάρουμε προπονητή επιπέδου Α1 για να συνεχίσει η ομάδα την πορεία πρωταθλητισμού προς την Α1".

Η προπόνηση θα γίνει σε λίγη ώρα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα… παρόντος του Λιόγα. Ακόμα…

Γιώργος Νικολάου, basketblog.gr 

aek-live.gr