ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σίφουνας η ΑΕΚάρα σκόρπισε και την "Άρτεμις"

Την 8η κατά σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η γυναικεία ομαδα βολει της ΑΕΚ συνεχιζοντας την εντυπωσιακή πορεία της στο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια επικράτησαν και της Αρτέμιδας με 3-0 σετ και παραμένουν σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας .


Το πρώτο σετ εξελίχτηκε με σχετική ευκολία για την ΑΕΚ με τον προπονητή, Αποστόλη Οικονόμου να πραγματοποιεί  μάλιστα και αρκετές αλλαγές. Η «Ένωση» υπερείχε σε όλους τους τομείς και παρά την διαφορά δυναμικότητας με την Άρτεμις, παρουσιάστηκε σοβαρή και έφτασε στη νίκη με 25-9. Πολύ καλή υποδοχή και αποτελεσματική επίθεση για την ΑΕΚ που περιόρισε τον αντίπαλο σε μονό αριθμό πόντων, δείχνοντας πως θα έφτανε σε μια ακόμη άνετη νίκη, την όγδοη κατά σερί , στο πρωτάθλημα. Το δεύτερο σετ ξεκίνησε διαφορετικά με την Άρτεμις να μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα λάθη της και να βελτιώνει σημαντικά την υποδοχή της. 

Η έλλειψη καθαρού μυαλού σε κάποιες φάσεις και ορισμένα συνεχόμενα λάθη, είχαν ως αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι και το 12-12. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση η Κις στο σερβίς με την ΑΕΚ να κερδίζει τρεις συνεχόμενους πόντους ενώ από εκείνο το σημείο προηγούταν σταθερά στο σκορ. Μετά το 19, η ομάδα του Αποστόλη Οικονόμου ανέβασε και πάλι «ταχύτητα», δείχνοντας ένα μέρος των δυνατοτήτων της, που ήταν αρκετό ωστόσο για να της δώσει τη νίκη με 25-19. Η ΑΕΚ πήρε και το τρίτο σετ με 25- 15 κλειδώνοντας τη νίκη με 3-0 σετ. 

Τα σετ: 25-9, 25-19, 25-15

ΑΕΚ: Παπαγεωργίου, Τζανακάκη, Ντόγκανιτς, Κις, Παπαφωτίου, Σάκκουλα (λ), Μποροβίνσεκ, Γκούζου, Κουνάδη.
aek-live.gr