ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοινώσεις πριν, αλλά εξελίξεις μετά τα Χριστούγεννα.

Οι μέρες περνάνε και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το όνομα του υποψήφιου επενδυτή που ενδιαφέρεται να μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" αναφέρει ότι οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μετά τα Χριστούγεννα.

Ενώ το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως ο Σταύρος Αδαμίδης δεν πήγε χθες στην Καλαμάτα για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα και όλα δείχνουν ότι έμεινε στην Αθήνα για να προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του επενδυτή.

Την επόμενη Τετάρτη (28/12) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, όμως δεν πρόκειται να προκύψει κάτι νεότερο στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να παραστεί ο Γιάννης Βλάχος στη συγκεκριμένη Γ.Σ. από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ανεπίσημα γίνονται διάφορες διαβουλεύσεις, αφού τόσο η ΑΕΚ όσο και η ενδιαφερόμενη πλευρά προσπαθούν να προασπίσουν το συμφέρον τους πριν δεσμευτούν.

Πάντως, ο κ. Αδαμίδης θα επιχειρήσει να κερδίσει λίγο χρόνο και εμφανίζεται να προετοιμάζεται για ανακοινώσεις πριν από την Γ.Σ. της 28ης Δεκεμβρίου.

aek-live.gr