ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Παπαδημητρίου: Να φέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή .

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης η Ερασιτεχνική ΑΕΚ κινείται πλέον σε νέους ρυθμούς με νέο πρόεδρο.

Ο Κώστας Παπαδημητρίου πιο συγκεκριμένα ανέλαβε το πόστο μετά την απομάκρυνση του Θανάση Μιχαήλ, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του, λόγω πρότασης μομφής εναντίον του από οκτώ μέλη του συμβουλίου (οκτώ από τα δέκα μέλη).

Έτσι πλέον ο επιτυχημένος έφορος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ έχει να ασχοληθεί με νέα καθήκοντα και ακόμα πιο σημαντικά. Ο ίδιος μίλησε στο aek365.gr και κατέθεσε την αισιοδοξία του για τη «Μάνα ΑΕΚ», ενώ ανέφερε τους στόχους του και τις επαφές του με την ΠΑΕ.

-Σίγουρα ήταν αρκετά δύσκολη η θέση σας να αναλάβετε την προεδρία, απέναντι στον κ. Μιχαήλ με τον οποίο είχατε συνεργασία στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ.
 
- Καταρχήν όλος ο κόσμος ξέρει καταψήφισα την πρόταση μομφής . Από εκεί και πέρα γνώριζα πως δεν υπάρχει άλλη λύση είχα άλλωστε μιλήσει με Μιχαήλ γιατί δεχόμουν έντονες πιέσεις να αναλάβω την προεδρία ,κάποιες μέρες πριν το Δ.Σ. από τον Χατζηχρήστο και είχα πει πως από την στιγμή που ο Θανάσης (σ.σ Μιχαήλ) θα δεχτεί θα μπω μπροστά. Ας μην ξεχνάμε πως έπρεπε να συνεχιστεί το έργο της διοίκησης να προχωρήσουμε την δουλειά. Θέλω να πω πως με τον Θανάση ήμασταν συνεργάτες και θα ήμαστε πάντα φίλοι. Η αντίδραση του μετά από αυτό ήταν πολύ καλή και δεν είχε κανένα πρόβλημα, όπως μου είπε.

-Ένα σχόλιο για το πώς βλέπετε τα πράγματα μέχρι στιγμής.
 
- Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να βοηθήσουμε την ΑΕΚ και προκειμένου τα τμήματα να συνεχίσουν την καλή τους πορεία και στο τέλος να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί έναν τίτλο ή ακόμα και τίτλους. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε μια οικογένεια για το καλό της ΑΕΚ και να συνεχίσουμε το έργο του Χατζηχρήστου και της Original.

-Η επαφή σας με την ΠΑΕ ήταν σε καλό κλίμα; Ποια η αντίδραση του κ. Αδαμίδη;
 
- Το όλο κλίμα της συνάντησής μας ήταν αρκετά θετικό. Ο κ. Αδαμίδης γνωρίζει αρκετά καλά τα προβλήματα της Ερασιτεχνικής και μας εξήγησε λεπτομερώς την κατάσταση στην ΠΑΕ. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως είναι δύσκολη. Ωστόσο δεσμεύτηκε πως θα κάνει κάποιες κινήσεις για να βοηθήσει με ένα ποσό απέναντι στις υποχρεώσεις που έχει αυτή στην Ερασιτεχνική.

-Σίγουρα σε αυτό θα βοηθήσει αρκετά και η αποκάλυψη του επενδυτή.
 
-ΠΑΕ και Ερασιτεχνική είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Περιμένουμε κι εμείς τις εξελίξεις και είμαστε στην αναμονή, αν μπορούμε να το πούμε έτσι για τον επενδυτή. Είμαι αισιόδοξος όμως πως θα βρεθεί η λύση και στην Ερασιτεχνική κατά συνέπεια. Θα προσπαθήσω να συνεργαστώ με τον καλύτερο τρόπο με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, σε συνεργασία φυσικά με τον κ. Τόγελο, ο οποίος είναι εκπρόσωπος. Στόχος μας είναι να φέρουμε χρήματα στα ταμεία της «Μάνας» για να καλυφθούν οι ανάγκες των τμημάτων και του προσωπικού.

-Η επόμενη μέρα από την θέση του προέδρου ποιες κινήσεις προβλέπουν;
 
-Σίγουρα όλα έγιναν πολύ γρήγορα και έπεσαν και πάνω στις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά γνωρίζω αρκετά καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ερασιτεχνική, αφού τόσο καιρό βρισκόμουν στην θέση του αντιπροέδρου. Ακόμα είναι πολύ νωρίς ,αλλά θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα σημαντικά στην συνέχεια. Θα πρέπει να κυνηγήσουμε κάποιες χορηγίες να ξεκινήσουμε ξανά τα μηνύματα , όπως θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το καινούριο site της Ερασιτεχνικής . Φυσικά θα χρειαστούμε να έρθουν και νέα μέλη για εγγραφές και έτσι πιστεύω πως θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

-Ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει των γιορτών και των νέων σας καθηκόντων.
 
- Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ,ενωμένοι να φέρουμε νέες επιτυχίες σε όλη την ΑΕΚ. Σε αυτό χρειαζόμαστε και τον Χατζηχρήστο κοντά μας , ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στην κορυφή σε όσα τμήματα βρίσκεται εκεί και σε όσα δεν βρίσκεται να την φτάσουμε, όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θα ήθελα να τους ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο...

aek365.gr