ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Τα λεφτά υπάρχουν αλλά... αύριο.

Αλλη μια μέρα υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και οι οπαδοί της Ενωσης όσον αφορά στην απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κατά της οικογένειας Ψωμιάδη.

Η εκδίκαση έγινε την Τετάρτη και η απόφαση αναμενόταν την Πέμπτη το πρωί, ωστόσο, η ετυμηγορία θα βγει την Παρασκευή. Οι νομικοί εκπρόσωποι της Ενωσης ενημερώθηκαν από τη γραμματεία του δικαστηρίου ότι η απόφαση θα κοινοποιηθεί τελικά αύριο το πρωί.

Παρά την καθυστέρηησ, στην Ένωση αισιοδοξούν πως η απόφαση θα είναι υπέρ τους. Άλλωστε, επί της ουσίας, η ΑΕΚ επιχειρεί με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για δέσμευση της προσωπικής περιουσίας των παιδιών του Ψωμιάδη να «στριμώξει» την οικογένεια από όλες τις πλευρές.

Αν όντως αποδειχθεί πως ο Σταύρος και η Χριστίνα Ψωμιάδη ήταν αποδέκτες χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν από την ΠΑΕ, τότε θα βρεθούν αντιμέτωπα με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος και θα αντιμετωπίσουν κίνδυνο ποινών ανάλογα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας τους.
Αν δεν θέλουν να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα πριν απαγγείλει κατηγορίες ο ανακριτής.

sentragoal.gr