ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Την Παρασκευή τα εισιτήρια.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τον τελικό του Κυπέλλου, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να βρίσκονται σε δεκαπέντε ημέρες (Σάββατο 30 Απριλίου, 8.30 μ.μ.) αντιμέτωποι με την πρόκληση της κατάκτησης μιας κούπας έπειτα από εννέα χρόνια.

Και παρά την ανησυχία και απογοήτευση που έχουν δημιουργηθεί από τις διοικητικές εξελίξεις και το θολό τοπίο στην ομάδα, οι φίλοι της Ενωσης δείχνουν διψασμένοι να γεμίσουν το ΟΑΚΑ και να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ετσι από αύριο οι φίλαθλοι της Ενωσης θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια του τελικού, οι τιμές των οποίων ορίστηκαν στα 15, 25 και 40 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία διάθεσης και τον τρόπο μετάβασης των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ αναμένεται να γνωστοποιηθούν σήμερα, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως μετά τη σχετική σύσκεψη αποφασίστηκε η ΑΕΚ να πάρει 33.283 εισιτήρια και ο Ατρόμητος 12.030, με τους οργανωμένους οπαδούς των δύο ομάδων να βρίσκονται στα δύο πέταλα. Η ΑΕΚ θα έχει τις θύρες 1-12, 31 και 35 και ο Ατρόμητος τις 17-24.

sentragoal.gr