ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Κορωνιός: Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου.

Ο Άγγελος Κορωνιός είδε την ομάδα του να παλεύει μέχρι το τέλος απέναντι στον Άρη ώστε να πάρει μια σημαντική νίκη στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ενωσίτης τεχνικός μάλιστα τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος και ότι τώρα η ομάδα πρέπει να συνεχίσει για να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

«Για μας ήταν ένας ακόμη τελικός. Ο Άρης έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο μετά την αλλαγή προπονητή και γνωρίζοντας την δυσκολία του αγώνα, προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε ρυθμό και να παίξουμε καλή άμυνα. Δεν το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Επιλέξαμε να παίξουμε μια σύνθετη άμυνα, αλλά πολλές φορές μπερδευτήκαμε, αφαιρεθήκαμε και φάγαμε σουτ που δεν έπρεπε να δεχθούμε.

Παρόλα αυτά γυρίσαμε το παιχνίδι μέσα από τη πίεση και το καθαρό μυαλό. Και το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα σουτ και μια άμυνα. Είμαι για πρώτη φορά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και αν συνεχίσουμε έτσι, στο επόμενο παιχνίδι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Ερωτηθείς για την τελευταία επίθεση, είπε πως «θέλαμε να παίξουμε ένα πικ εν ρολ ή να κάνουμε ένα ντράιβ και να βγάλουμε τη μπάλα στη γωνία. Ο Βούλε έκρινε ότι έπρεπε να πάρει τη προσπάθεια. Θα μπορούσε όμως να δώσει τη μπάλα στον Νικολαίδη στη γωνία. Αυτά όμως είναι θεωρίες και δεν μπορώ να τον κατηγορήσω».

Σχετικά με την παραμονή απάντησε ότι «...τον τελευταίο καιρό παίζουμε ασφαλώς με τη πλάτη στον τοίχο. Ξέρουμε τα προβλήματά μας και παλεύουμε. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Στόχος είναι να κάνει η ομάδα 3Χ3, χάσαμε από τον Άρη και πάμε για τα άλλα δύο παιχνίδια. Πρέπει μέσα από τη πίεση να λειτουργήσουμε σωστά».


aek365.gr