ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ο υπέρ πάντων αγώνας!

Τη "μάχη" για την επιβίωσή της δίνει απόψε (5 μ.μ. - Novasports 4, Sentra 103,3) η ΑΕΚ που υποδέχεται τον Πανιώνιο, που επίσης έχει σημαντικό στόχο μπροστά του, έστω κι αν δεν κρίνεται το μέλλον του.

Η Ενωση αναζητά πρωτίστως τη νίκη κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες και κατά δεύτερο λόγο περιμένει τα... καλά (για εκείνη) μαντάτα από τη Ρόδο και από τον αγώνα του Κολοσσού με τον Ηλυσιακό.

Τα σενάρια της παραμονής είναι περιορισμένα: Με νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιώνιου και νίκη του Κολοσσού επί του Ηλυσιακού, τότε στα "μεγάλα σαλόνια" παραμένει η Ενωση, ενώ ο Ηλυσιακός παίρνει το... δύσκολο δρόμο προς την Α2.
Τα υπόλοιπα είναι ακόμα πιο απλά και δεν επιδέχονται ιδιαίτερων μαθηματικών πράξεων ή σκέψεων: σε περίπτωση ήττας της ΑΕΚ δεν έχει κανένα νόημα το τι θα γίνει στη Ρόδο καθώς η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς υποβιβάζεται (βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Ηλυσιακό). Σε περίπτωση νίκης του Ηλυσιακού στη Ρόδο πάλι δεν έχει κανένα νόημα το τι θα κάνει η ΑΕΚ, καθώς και σ' αυτό το σενάριο η Ενωση παίρνει το δρόμο προς την Α2 κατηγορία.

Δεν έχει απουσιάσει ποτέ από την Α' Εθνική

Αναμφίβολα ο αγώνας στο κατάμεστο κλειστό της Ζωφριάς, αλλά και εκείνος στη Ρόδο προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον την αποψινή αγωνιστική. Για την ΑΕΚ ο αγώνας έχει ιστορική σημασία: Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε με τι μέγεθος ομάδας έχουμε να κάνουμε, πολύ περισσότερο αν σκεφτούμε ότι η Ενωση μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Αρη είναι οι ΜΟΝΕΣ ομάδες που δεν έχουν απουσιάσει ποτέ από τα "μεγάλα σαλόνια" είτε σε επίπεδο Α' Εθνικής (από την περίοδο 1963-1964 δηλαδή) είτε σε επίπεδο Α1 κατηγορίας (από τη σεζόν 1986-1987 μέχρι σήμερα).

Ο Αγγελος Κορωνιός θα έχει στη διάθεσή του τον Περικλή Δορκοφίκη αλλά όχι τον Τζάρετ Χαρτ που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση. Επίσης είναι σημαντικό το ότι πέρα από εκείνους που θα "πλημμυρίσουν" το κλειστό της Ζωφριάς, περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ αναμένονται και στο Βενετόκλειο της Ρόδου!

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος έχει στόχο και μάλιστα σημαντικό στην αποψινή αναμέτρηση καθώς αναζητά τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να λάβει μέρος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Πέρα από τη... γνωστή απουσία του Νίκου Μπάρλου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και η ομάδα του είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη αποψινή αναμέτρηση.

sentragoal.gr