ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Στιγμές από την εκδήλωση του Σ.Φ ΑΕΚ Λαμίας (pics)

Κιτρινόμαυρη ήταν η βραδιά του Σαββάτου για τον Σ.Φ ΑΕΚ Λαμίας, με την ομάδα μπάσκετ και τους Μάκη Αγγελόπουλο και Μιχάλη Πολυτάρχου να είναι τα τιμώμενα πρόσωπα. Τιμητική πλακέτα πήρε και ο Μιχάλης Παυλής.

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του Σ.Φ.ΑΕΚ Λαμίας,για τα σαράντα ένα χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου. Οπως και τα προηγούμενα χρόνια η αίθουσα (ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΑ) ήταν γεμάτη απο κόσμο που έδωσε το παρών εκτιμώντας το έργο του Δ.Σ ..

Η έλευση του μεγαλομέτοχου της KAE Kου Μάκη Αγγελόπουλου (τιμήθηκε για την συγκινητική αποφασιστικότητα του να συστοιχίσει ξανα την καλαθοσφαιρική ΑΕΚ με τα μυριάκριβα ιστορικά μεγέθη της ) που ήλθε στην εκδήλωση μετα το ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας μας στα Τρίκαλα κάτι που μας τιμά ιδιαίτερα, σε συνδιασμό με το νέο κύμα αισιοδοξίας που πνέει αυτή τη στιγμή είχε γεμίσει με χαρά το κιτρινόμαυρο στοιχείο στον νομό μας.

Ο μεγάλος πανικός πάντως δημιουργήθηκε με την έλευση της ομάδος μπάσκετ της ΑΕΚ που παρα το ατυχές αποτέλεσμα έτυχε μεγάλης υποδοχής από τους ενωσίτες της εκδήλωσης που για μια φορά ακόμα απέδειξαν πόσο κοντά τους είναι και πόσο στηρίζουν την ομάδα που έμαθε μπάσκετ στον κόσμο
 
Οι καλεσμένοι που τιμήθηκαν απο τον Σ.Φ.ΑΕΚ Λαμίας. 

Ο Μιχάλης Παυλής(για την ανθρωπιστική κατάφαση ζωής του που συμβολίζει την αδάμαστη ψυχή μιάς ΑΕΚ που ονειρευόμαστε), ο Μιχάλης Πολυτάρχου(ως εκφραστής μιάς ψυχωμένης ομάδας που αφοσιώθηκε στον αγώνα για να μετατρέψει την παρακμή της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ σε αφετηρίας πρωταγωνιστικής αναγέννησης).

Και οι δυο τους πάντως αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την λειτουργία του συνδέσμου και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η ΑΕΚ θα πάρει την θέση που πραγματικά της αξίζει. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ κος Αγγελόπουλος καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνηση της ομάδας μας αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ο μόνος επιπέδου ΑΕΚ στα Τρίκαλα,αλλά και για την προσπάθεια του που θα συνεχιστεί και να φθάσει η ΑΕΚ εκεί που πραγματικά της αξίζει !!!!

Μήνυμα που στάλθηκε από τους ΜΑΓΚΕΣ του χάντμπολ διαβάστηκε από τον πρόεδρο του συνδέσμου ,που για μια ακόμα φορά έκαναν το χρέος τους χαρίζοντας ακόμα μια νίκη στο Λουτράκι παρά τα τόσα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα ,ζητώντας την βοήθεια όλλων μας . Χαρακτηριστικη επισίμανση στην ομιλία του προέδρου του συνδέσμου η΄έκφραση ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ που έχει γίνει σύνθημα στο στόμα μας να ισχύσει για όλλα τα τμήματα της ΑΕΚ!!!

Είχε προσκληθεί και έγιναν προσπάθειες μέχρι την τελευταία στιγμή για να παρεβρεθεί ο πρόεδρος των τίτλων Δημήτρης Μελισανίδης , σε τηλεφωνική επικοινωνία δεσμεύτηκε ότι του χρόνου θα είναι δίπλα μας.. Δέσμευση και από τον Ακη Ζήκο που προσωπικό πρόβλημα τον κράτησαν μακριά μας δηλώνοντας όμως ότι του χρόνου θα τιμήσει την εκδήλωση!!!

Μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτησης, ο πρόεδρος του συνδέσμου Μαυριδάκης Κώστας αναφέρθηκε πόσο πιο πτωχή είναι η σημερινή εκδήλωση μετά τον χαμό του επίτιμου προέδρου Στέλιου Πιτσανόπουλου . Ο Στέλιος κράτησε ψηλά την σημαία τη ΑΕΚ στον νομό μας σε δύσκολες εποχές από εκεί ψηλά που είναι φαντάζομαι ότι θα είναι χαρούμενος βλέποντας εμάς σαν άξιους συνεχιστές του έργου του!

Η ανακοίνωση της ονομασίας πάρκο των φίλων της ΑΕΚ <ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ > ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λαμιίας κο Κλειτσάκη ήταν μια βασική επιδίωξη του Δ.Σ του συνδέσμου μετά την δενδροφύτευση που είχε πραγματοποιηθεί το 2009 με πρωτοβουλία του θανόντος Η προβολή ενός DVD για τον Στέλιο φόρτησε με συγκίνηση την ατμόσφαιρα καθώς το σύνθημα <ΣΤΕΛΙΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΤΖΗΣ>ακούστηκε από τα χείλη όλλων των παρευρισκομένων!

Την εκδηλωση τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ 1924 Κυριάκος Χηνας,(ταξίδεψε από Πρέβεζα ,και όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε),ο πρόεδρος του Σ.Φ.ΑΕΚ Κατερίνης, Βάιος Χαριζόπουλος, ο Βαγγέλης Κουτσάγιας πρόεδρος Σ.Φ Κιλκίς με την οικογένεια του και όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας ο Χρήστος Τερζόγλου , πρόεδρος του Σ.Φ ΑΕΚ Σινώπης,για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τον χορό μας τίμησε με την παρουσία του ο Πάνος Λούπος διευθυντής της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ ,που όλλα αυτά τα χρόνια στηρίζει την προσπάθεια μας! Όλοι τους , μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για αυτό που έχουμε δημιουργήσει .Όλλα αυτά μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε , με το ίδιο μεράκι.,αυτό που κάνουμε όλλα αυτά τα χρόνια.

Η είσοδος του Μιχάλη Παυλη στον χώρο της εκδήλωσης δεν είχε προηγούμενο. Η λατρεία του κόσμου εκδηλώνονταν με κάθε τρόπο Το σύνθημα Μιχάλη ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ δόνησε την ατμόσφαιρα.Ο ΥΜΝΟΣ της αγαπημένης μας ομάδος,η κιτρινόμαυρη αίθουσα, μαζί με τα πανό του συνδέσμου και τα αμέτρητα μπαλόνια ,έδιναν μια άλλη νότα στο ολο σκηνικό.

Για τα μικρά παιδιά των παρευρισκομένων ο σύνδεσμος ειχε φροντίσει ,για τον δικό τους χώρο με πλούσιο φαγητό ,μουσική,και η παρουσία δύο κλόουν,φρόντιζε την διασκέδαση τους.

Παίρνοντας τον λόγο ,ο πρόεδρος του συνδέσμου Κώστας Μαυριδάκης, ευχαρίστησε τους καλεσμένους ,για την παρουσία τους ,κάνοντας ταυτόχρονα και μια αναδρομή για τα πεπραγμένα του συνδέσμου τα εξι τελευταία χρόνια.που τον χαρακτηρίζει το πλούσιο κοινωνικό έργο (δημιουργία τράπεζα αίματος,δεντρφυτεύσεις στην πόλη μας. επισκέψεις σε γηροκομεία και ορφανοτροφεία).
Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης για φέτος η ελπιδοφόρα συμμετοχή των νέων παιδιών του συνδέσμου.

Όλοι μας δώσαμε ραντεβού για την επόμενη εκδήλωσή μας τα 42 χρόνια.Εμφανώς χαρούμενοι γι'αυτο που καταφέραμε,και παράλληλα την υπόσχεση να προσφέρουμε περισσότερα.
.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το αρχοντικό του ΣΚΟΥΡΑ για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, τα καταστήματα της πόλης μας,για τα δώρα που μας προσέφεραν για την λαχειοφόρο αγορά , τους καλεσμένους που στηρίζουν την εκδήλωση μας (αναγνωρίζοντας τον αγώνα μας αν και πολλοί είναι φίλαθλοι άλλων ομάδων ), τον Μπαμπη Γιώτη(λοχαγο) τα παιδιά του συνδέσμου ,Κολιό Θανάση και Άρη, Παπανάγνου Νίκο, Κρεμενιώτη Πάνο ,Κωσταρέλο Γιώργο και Σωτήρη Δημου
Βέβαια δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον αντιπρόεδρο του συνδέσμου Γιάννη Κουρκουλίωτη που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζει!Συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον.Συνεχίζουμε γιατί πιστεύω ότι τα 42 χρόνια εινα εξίσου σημαντικά!!!Είμαστε δίπλα σε όποιον μας χρειαστεί για μια μεγάλη ΑΕΚ, μια ΑΕΚ που όλοι ονειρευόμαστε!!!

Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε!!!!!!!

Σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ...41 χρονιά κοντά στην ΙΔΕΑ της ΑΕΚ!!»......aek1924.gr
sf1
sf2
sf3
sf4


sf5