ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ένας Καναδός English man για την ΑΕΚ

Τρέχει να κλείσει ο Μάκης Αγγελόπουλος την τρύπα που άνοιξε στο ρόστερ της ΑΕΚ, εν γνώσει του από την αρχή… . Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ τα έχει δώσει όλα για την περίπτωση παραμονής του Καναδού bomber Carl English. Τα νέα από το μέτωπο είναι μάλλον ευχάριστα αφού η ΑΕΚ – παρά τους εξωγενείς παράγοντες (λέγε με Μπαρτσελόνα) φαίνεται να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην οριστική συμφωνία.
1173876

Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο Μάκης Αγγελόπουλος (ευτυχώς) γιατί αν βλέπαμε κανέναν Αλεξίου σε ρόλο διαπραγματευτή τότε ο παίκτης μάλλον θα φορούσε ήδη την φανέλα των Καταναλών…

Η ΑΕΚ μέχρι προχθές δεν είχε την καλύτερη οικονομική προσφορά προς τον Καναδό, που πατάει στις καλές του εμφανίσεις και διαπραγματεύεται το μέλλον του στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Η αλήθεια είνα ότι στον English από την αρχή άρεσε η προοπτική της ΑΕΚ, έστω και με αυτά τα δεδομένα, μιας ομάδας δηλαδή που δεν έχει αποκτήσει ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα… Ο Καναδός γουστάρει να χτιστεί η ΑΕΚ πάνω του και αυτό έχει δείξει να το εκτιμά ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην εμπιστοσύνη που δείχνει η Ένωση προς το πρόσωπο του…

Μέχρι Τετάρτη, ίσως ακόμη και σήμερα ή αύριο το θέμα English θα έχει διευθετηθεί και η παραμονή του στην Βασίλισσα θα έχει συνυπογραφεί και από τις δυο πλευρές… Τα συμβόλαια είναι έτοιμα. Η ΑΕΚ θα κρατήσει τον Καναδό για τουλάχιστον 1,5 χρόνο ακόμη και βλέπουμε… Μακάρι να δέσει κι άλλο και να μείνει ακόμη περισσότερο.

Η ΑΕΚ έκανε την υπέρβαση της με τον English αλλά για να είμαστε ειλικρινείς είναι ένας παίκτης κολώνα στον οποίο πρέπει να στηριχθεί η Ένωση για να ανεβάσει την αγωνιστική της αξία στο χρηματιστήριο του ελληνικού μπάσκετ.

Νίκος Αγγελίδης............aeklive.gr