ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ίνγκλις στο enwsi.gr: «Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι εκπληκτικοί, μας βοηθούν πολύ»



english2-ινγκλιςΟ καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, Κάρλ Ίνγκλις, μίλησε στο enwsi.gr αμέσως μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Κολοσσό. Ο Καναδός «μπόμπερ», αναφέρθηκε στη σωστή λειτουργία της ομάδας αμυντικά αλλά και επιθετικά.


  Περιορίζοντας τα όπλα του Κολοσσού, όπως ο Τζέιμς ήταν από τους λόγους, όπως είπε που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στη νίκη, παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει τον Άρη αφού είναι καινούργιος στην ομάδα, ενώ είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται για τους φίλους της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κάρλ Ίνγκλις στο enwsi.gr:

«Προπονούμαστε σκληρά, και έχουμε αρχίσει και γινόμαστε ομάδα, κάθε μέρα πολεμάμε δουλεύουμε πάνω στην εκτέλεση και στο να δέσουμε σαν σύνολο και να το βγάζουμε στον αγώνα. Σήμερα αγωνιστήκαμε πολύ καλά, απέναντι σε μια καλή ομάδα, που έχει πολλά «όπλα», όμως παίξαμε καλή άμυνα απέναντι στον Τζέιμς και στο τέλος πήραμε μια σημαντική νίκη».

Ήταν σημαντικός λόγος η άμυνα για τη σημερινή νίκη της ΑΕΚ;

«Ναι φυσικά, πολλές φορές η επίθεση είναι σημαντική, αλλά οι άμυνες κερδίζουν τα πρωταθλήματα. Αυτό ισχύει πάντα,  το ξέρω ότι ακούγεται περίεργο να το λέω εγώ που είμαι επιθετικογενής  παίκτης, αλλά γνωρίζω ότι η καλή ομαδική αμυντική λειτουργία μπορεί να σταματήσει οποιονδήποτε αντίπαλο και στους αγώνες που τα σουτ δεν είναι καλά, πρέπει να παίζεις καλή άμυνα, έτσι μπορείς να βρεις τρόπους να κερδίσεις. Το κάναμε αυτό στα τελευταία ματς και παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου και ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη;

«Ο Άρης είναι μια «σκληρή» ομάδα, παίζουν πολύ καλά και είναι δύσκολο για μένα γιατί είναι άγνωστοι αντίπαλοι. Ξέρω τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τους οποίους έχουμε παίξει κιόλας. Πρέπει να κάνουμε  το σωστό σκάουτινγκ  και καλή προετοιμασία κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας και να επικεντρωθούμε σε αυτό. Ξέρω ότι ο Άρης είναι παραδοσιακά καλή ομάδα και θα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας».

Μερικά λόγια για τον κόσμο της ΑΕΚ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μας υποστηρίζουν συνέχεια, όταν βγήκαμε στην αρχή δεν ήταν  αρκετός ο κόσμος, αλλά στη συνέχεια και όταν ξεκίνησε ο αγώνας ήταν εκπληκτικοί. Μας βοήθησαν πολύ και χαίρομαι να παίζω μπροστά στους οπαδούς μας».

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ....enwsi.gr