ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Κλαρούδας στο aekarena:Να γίνουν όσα είπαμε


Ο Γιώργος Κλαρούδας είχε σήμερα συνάντηση με τους Ανδρέα Ανατολιωτάκη και Δημήτρη Παπασταύρου και συμφώνησε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ

Ο έλληνας τεχνικός θα οδηγήσει την ομάδα στον αγώνα της Κυριακής με την ΜΕΝΤ ωστόσο ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την "Ένωση". Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο aekarena.gr για την απόφαση του αυτή, τονίζοντας πως θα ολοκληρώσει την συμφωνία του μόλις τακτοποιηθούν οι δεσμεύσεις που έλαβε σήμερα από τους διοικούντες την Ερασιτεχνική. 

"Μίλησα σήμερα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Επειδή υπάρχει αυτή η πίεση του χρόνου θα οδηγήσω την ομάδα στον αγώνα που ακολουθεί με την ΜΕΝΤ, ο οποίος και είναι πολύ σημαντικός. 
 
Την Δευτέρα ωστόσο θα ξαναμιλήσουμε για να δούμε αν θα γίνουν όσα συζητήσαμε σήμερα. Υπάρχει διάθεση αλλά πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες θα παραμείνουν.  

 Οι ξένοι ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει, θα ήθελα να παραμείνει ο Παγιάν, ο Ραντούνοβιτς και ο Κρίνιτς για να μπορούμε να πούμε ότι θα παλέψουμε, καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές παικτών ειδικά ελλήνων".

aekarena.gr