ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Παπαντωνίου: Στόχος είναι να δούμε την ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα

Παπαντωνίου: Στόχος είναι να δούμε την ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα
Καλεσμένος στην εκπομπή για την Ευρωλίγκα στη ΝΕΡΙΤ Sports ήταν χθες το βράδυ ο Νώντας Παπαντωνίου.
 
Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τον Ντράγκαν Σάκοτα και το μεταξύ τους περιστατικό στον αγώνα με τον Απόλλωνα, είπε: 

 «Η εμπειρία και η καριέρα του τα λέει όλα δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ. Πιστεύει πολύ στη νέα προσπάθεια. Ο κόουτς προσπαθεί να φτάσει την ομάδα στην Ευρωλίγκα. 

Έχει έναν κορμό και θέλει να τον φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Από την ένταση δεν είδα καλά το σκορ και έκανα φάουλ για το καλό της ομάδας. Του απολογήθηκα και ζήτησα συγγνώμη ο κόουτς αντέδρασε όπως δεν αντιδρούν οι άλλοι. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι υπό τις οδηγίες του και πιστεύω ότι και ο Άγγελος Κορωνιός θα βοηθήσει και έμενα αλλά και τον Αθηναίου.

 Η έλευση του κυρίου Σάκοτα ήταν αυτό, που χρειαζόμασταν. Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος και πλέον στόχος είναι να δούμε την ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα».
 
Αναφερόμενος στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, τόνισε:

 «Η προσπάθεια του κόουτς ταυτίζεται με αυτήν της διοίκησης. Ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνει τα πάντα για την ομάδα και προσπαθεί να την κάνει όλο και καλύτερη».
 
Για τις αλλαγές που έκανε ο κόουτς, αλλά και για τους στόχους της ΑΕΚ, είπε:

  «Δεν βάζουμε ταβάνι γιατί μπορεί και μία ήττα να μας πάει και πιο κάτω. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή φάση, έχουμε καλή χημεία και είμαστε σαν οικογένεια. Η δουλειά του κόουτς φαίνεται γιατί έχει αλλάξει όλο το παιχνίδι μας».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή, τελευταία (εν όψει του αγώνα με τον Άρη) προπόνηση της ΑΕΚ επί αθηναϊκού εδάφους, που είναι προγραμματισμένη το μεσημέρι. αναμένεται να έχει και γλυκά ή φρούτα. Ο λόγος η ονομαστική εορτή του Παπαντωνίου, ο οποίος εκτός από Επαμεινώνδας είναι και... Σάββας. Σήμερα, λοιπόν, 5 Δεκεμβρίου, γιορτάζει ο Άγιος Σάββας ο Ηγιασμένος, που είναι ο προστάτης της οικογένειάς του. Νώντα-Σάββα, χρόνια πολλά και ταχεία επιστροφή στη δράση!

aek365.gr