ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Εμπόδια για το τίποτα υψώνει ο Βασιλόπουλος (pics)

Το πρώτο... εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΚ βάζει στο δρόμο της ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος για ένα απλό αίτημα έγκρισης υψομετρικής μελέτης ζητά από την «Δικέφαλος 1924» της Παναγιάς τα μάτια. Πανέτοιμοι στην Ένωση να ανταποκριθούν σε ότι τους ζητηθεί.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε... τροχιά γηπέδου και οι υπεύθυνοι ολοκληρώνουν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται έτσι ώστε όταν δοθεί η οικοδομική άδεια να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος δεν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα στην πορεία της, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, με επικεφαλής τον Άρη Βασιλόπουλο, θέλει να δυσκολέψει τη ζωή των Κιτρινόμαυρων ζητώντας... έγγραφα και χαρτιά για μια απλή διαδικασία που θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί μέσω ενός ΔΣ.

Συγκεκριμένα, η «Δικέφαλος 1924» είχε καταθέσει αίτημα έγκρισης της υψομετρικής μελέτης από τα τέλη Αυγούστου, με τον Δήμο να απαντά μέσω τρισέλιδης απόφασης, ζητώντας συμπληρωματικά έγγραφα και ανακατεύοντας και την επιτροπή ποιότητας και ζωής, από την οποία θα περάσει τελικά το αίτημα.

Το αστείο βέβαια της υπόθεσης δεν είναι μόνο η απάντηση από το Δήμο, αλλά και το ότι δόθηκε μέσω του Συντονιστικού Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, το οποίο έβγαλε στη δημοσιότητα το έγγραφο.

Στην Ένωση πάντως γνωρίζουν τις εξελίξεις και είναι έτοιμοι να... ανταποκριθούν σε ότι τους ζητηθεί, έχοντας εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που μπορεί να χρειάζονται για οποιαδήποτε διαδικασία.
dimos1
dimos2
dimos3

aek1924.gr