ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Τρία γκολ στο… ρελαντί η ΑΕΚ


Η Ένωση επικράτησε άνετα με 3-0 των Ψαχνών και πλέον περιμένει το ματς με τον Ατρόμητο για να «κλειδώσει» την πρώτη θέση του ομίλου

Χωρίς να βρει καμία αντίσταση από τον Ηρακλή Ψαχνών, η ΑΕΚ πήρε μια άνετη νίκη στο ΟΑΚΑ με 3-0, έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο του Κυπέλλου, έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, έχοντας κορυφαίο της τον Ζόριτς, που άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Δέλλας. Κορδέρο, Μάνταλος και Μπακάκης πέτυχαν τα τέρματα του Δικεφάλου, που πλέον περιμένει στο Στάδιο τον Ατρόμητο, ώστε να καπαρώσει την πρώτη θέση και να έχει ευνοϊκότερη κλήρωση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Κυπέλλου.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τον Ανέστη τερματοφύλακα, δεξιά στην άμυνα τον Μπακάκη, αριστερά τον Γροντή και στόπερ τους Σαρρή και Κολοβέτσιο. Ρόβας και Κορδέρο ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Ζόριτς, αριστερά ο Μπαρμπόσα, δεξιά ο Πλατέλλας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντακόλ.

Η ΑΕΚ απείλησε στα πρώτα λεπτά του ματς κυρίως με στημένες φάσεις, με την εκτέλεση του Μπαρμπόσα να αιφνιδιάζει τον Μανιάτη που αναγκάστηκε να διώξει σε κόρνερ, ενώ λίγο μετά αυτή του Ντακόλ πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ζόριτς στο 25’ και ο Μπαρμπόσα στο 27’ δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Ψαχνών με τα σουτ τους, με αποτέλεσμα τα πρώτα 30 λεπτά να κυλήσουν χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία για την Ένωση.

Στο 32’ και στο 33’ ο Ντακόλ επιχείρησε με το κεφάλι να νικήσει τον Μανιάτη, ξανά χωρίς επιτυχία, με την ΑΕΚ  να έχει ανεβάσει κάπως τον ρυθμό της και να ψάχνει πιο έντονα το γκολ. Στο 36’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ζόριτς, ενώ στο 39’ το σουτ του Σαρρή μετά από εκτέλεση φάουλ θα σταματήσει στο δοκάρι! Τελικά το γκολ για τον Δικέφαλο θα έρθει στο 41’, με τον Κορδέρο να πιάνει ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή και να «εκτελεί» τον τερματοφύλακα των Ψαχνών, κάνοντας το 1-0.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε χωρίς αλλαγές το δεύτερο μέρος, φτάνοντας με το «καλημέρα» πολύ κοντά στο 2-0. Στο 49’ ο Ζόριτς που ήταν ο καλύτερος της ΑΕΚ στο ματς θα ελιχθεί όμορφα, θα μπει στην περιοχή, αλλά το συρτό σουτ που θα επιχειρήσει με το αριστερό θα φύγει δίπλα από το δοκάρι του Μανιάτη. Στο 55’ και πάλι ο Μαυροβούνιος θα φτάσει μια ανάσα από το να σκοράρει, με την κεφαλιά του να σταματά στο δοκάρι της εστίας των Ψαχνών! Η Ένωση πίεζε πλέον ασφυκτικά για το δεύτερο τέρμα που θα «κλείδωνε» και τη νίκη και στο 59’ θα απολέσει την μεγαλύτερη ευκαιρία της. Ο Μπαρμπόσα θα κερδίσει πέναλτι, θα αναλάβει ο ίδιος την εκτέλεση, ωστόσο η μπάλα θα φύγει άουτ με το 1-0 να παραμένει!

Ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γουόρντεν και πλέον το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου για την ΑΕΚ. Στο 65’ ο Μπαρμπόσα θα εκτελέσει φάουλ από τα δεξιά και ο Μάνταλος που λίγο νωρίτερα είχε μπει στο ματς θα κάνει το 2-0 με κεφαλιά, συνεχίζοντας το… σερί των τερμάτων του. Στο 78’ ο δείκτης του σκορ θα ανέβει στο 3-0, με τον Μπακάκη να βγαίνει απέναντι από τον Μανιάτη και με ψύχραιμο πλασέ να διευρύνει κι άλλο τη νίκη της ομάδας του. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την Ένωση να επικρατεί άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα των Ψαχνών, να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος (69' Φαγέ), Σαρρής, Γροντής, Ρόβας, Κορδέρο (56' Μάνταλος), Πλατέλλας, Ζόριτς, Μπαρμπόσα (76' Αραβίδης), Ντακόλ.

aekarena.gr