ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Νέα ήττα και αποκλεισμός για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ της Καρδιάς δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Ορεστιάδα και γνώρισε νέα ήττα με 3-2 σετ και παράλληλα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. «Κατέρρευσαν» στο τάι μπρέικ οι παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα. Δεύτερο ματς χωρίς τους ξένους η Ένωση, η οποία αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ κατάφερε με δυσκολία να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ, επικρατώντας της Ορεστιάδας με 25-23. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι Κιτρινόμαυροι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν δυσανάλογη, αφού η Ένωση μπήκε μουδιασμένα στο παρκέ και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας. Η εικόνα δεν άλλαξε ως το τέλος και η Ένωση έχασε το σετ με 25-18.

Οι παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα ανάκαμψαν στο τρίτο σετ και κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του σετ. Παρότι σε κάποιο σημείο του σετ βρίσκονταν πίσω στο σκορ, οι Κιτρινόμαυροι με την κατάλληλη ψυχραιμία στα κρίσιμα λεπτά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και να επικρατήσουν με 25-21.

Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες ήταν ίσες στο παρκέ και το ματς πήγαινε στον πόντο, ενίοτε με την ΑΕΚ οδηγό και άλλοτε με την Ορεστιάδα. Στην κρισιμότερη στιγμή και ενώ το σκορ του σετ ήταν 24-24, οι γηπεδούχοι με δύο σερί πόντους έφτασαν στην κατάκτηση του.

Έχοντας την ψυχολογία ανεβασμένη από την κατάληξη του τέταρτου σετ, οι παίκτες της Ορεστιάδας έφτασαν και στην κατάκτηση του τάι μπρέικ με 15-10 και στη νίκη με 3-2 σετ.

Τα σετ: 23-25, 25-18, 21-25, 26-24, 15-10

aek1924.gr