ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση κορυφής για την «Αγιά-Σοφιά»!

Τις προσεχείς ημέρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα συναντηθεί με όλους τους βασικούς «συμπαίκτες» στο πρότζεκτ του γηπέδου, μιας και ουσιαστικά έφτασε η ώρα για να τεθεί σε εφαρμογή το μεγάλο πλάνο!

Η ΑΕΚ βρίσκεται εν αναμονή της εξασφάλισης της οικοδομικής άδειας, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια και να βάλει μπρος στην κατασκευή του νέου της γηπέδου. Οι επαφές με τους ειδικούς μελετητές της Δ.Ο.Κ.Κ. είναι συνεχείς και όλα προχωράνε κανονικά, ώστε να φτάσουμε σύντομα στον μεγάλο στόχο.

Μάλιστα, εκτός από τους επικεφαλής της DIMAND και της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., το όλο ζήτημα επιτηρεί πλέον και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον ηγέτη της ΑΕΚ να έχει και απευθείας επαφές με το ΥΠΕΚΑ, για ζητήματα που αφορούν στην διαδικασία. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα εξασφαλίσει την άδεια τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα μπορούν να ξεκινήσουν και στην «Ένωση» εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί πολύ γρήγορα. Τόσο, που θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι και στο βασικότερο κομμάτι του πρότζεκτ, που δεν είναι άλλο από τη χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΩΡΑΣ των σπορ» μέσα στις επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί και θα γίνει συνάντηση κορυφής, υπό τον «Τίγρη», στην οποία θα μετέχουν όλοι οι ισχυροί «συμπαίκτες» που έχει στο πλευρό του και θα στηρίξουν οικονομικά, με μεγάλα ποσά, το πρότζεκτ της «Αγιάς-Σοφιάς»! Σε αυτή τη συνάντηση που θα γίνει όπως είπαμε τις επόμενες μέρες θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση από τον ηγέτη της ΑΕΚ για όλα τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα, αυτά που απομένουν και το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες, ενώ παράλληλα θα συζητηθεί και το χρηματοδοτικό και τι κινήσεις απομένουν για να συγκεντρωθεί όλο το ποσό που απαιτείται.

Πρόκειται για μια συνάντηση που δείχνει την σιγουριά που υπάρχει στην ΑΕΚ για την άδεια και την ολοκλήρωση του έργου και η οποία δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και εντός της εβδομάδας! Οι υποχρεώσεις κάποιων από τους πανίσχυρους επιχειρηματίες και εφοπλιστές που έχει στο πλευρό του ο «Τίγρης», όπως του Πέτρου Παππά, θα καθορίσουν το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί, καθώς επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να δώσουν όλοι το παρών και να αποκτήσουν μια σαφή εικόνα για το που βρισκόμαστε και πως προχωράμε πάνω στο θέμα του γηπέδου.

Με την ολοκλήρωση της εν λόγω συνάντησης θα έχουν ξεκαθαριστεί πολλά, βασικά πράγματα που έχουν να κάνουν με την κατασκευή του γηπέδου, με τα «μεγάλα πορτοφόλια» που στηρίζουν το έργο και τις πρωτοβουλίες του Δημήτρη Μελισσανίδη να συζητούν για όλες τις λεπτομέρειες στο ζήτημα του γηπέδου, που πλέον είναι επί της ουσίας έτοιμο να πάρει «ζωή», καθώς το μόνο που απομένει είναι η άδεια και αυτή αναμένεται πάρα πολύ σύντομα.

aekarena.gr