ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Τώρα πήραν φόρα!

Ήταν να μην πάρουν φόρα οι Μάγκες της ΑΕΚ και από τη στιγμή που έχουν πάρει τρεις διαδοχικές νίκες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά συνεχίζουν με χαμηλά το κεφάλι για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια.

Σε άλλες χρονιές αν η Ένωση έκανε τρεις σερί ή και παραπάνω νίκες δε θα αποτελούσε είδηση, αλλά φέτος σε αυτή τη νέα σεζόν, με τα πολλά νέα πρόσωπα και τις δυσκολίες σίγουρα τέτοια σερί μόνο καλό μπορούν να κάνουν στους παίκτες.

Ο Γιάννης Αρβανίτης βλέπει τους παίκτες του να δουλεύουν συνέχεια με σκοπό να γίνονται καλύτεροι σε όλους τους τομείς και το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς φαίνεται στο παρκέ.
Όπως έχουμε πει πολλές φορές τη φετινή σεζόν η Ένωση θα στηρίζεται ιδιαίτερα στην άμυνα της, κάτι που έχουμε δει στα μέχρι τώρα ματς, αλλά κόντρα στη ΧΑΝΘ οι Κιτρινόμαυροι σημείωσαν αρκετά γκολ, δείχνοντας πως υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Είναι νωρίς όμως για να βγουν αποτελέσματα γι’αυτή τη νεοσύστατη ομάδα, αλλά με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις υπάρχουν μόνο θετικά στοιχεία για τη δουλειά που γίνεται απ’όλους τους συντελεστές.
Τώρα μεσολαβεί μια διακοπή δύο εβδομάδων του πρωταθλήματος και στην επιστροφή η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, σε μια αναμέτρηση που θα δείξει την ετοιμότητα των παικτών της ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι.

aek1924.gr