ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Με τα ...νιάτα στη Λάρισα!

Με έξι ποδοσφαιριστές από την Κ20 θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Λάρισα για το φιλικό της Τετάρτης. Για μία ακόμα μέρα ο Σοϊλέδης ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος ενώ στη συνέχεια έκανε ατομικό.


Με τα ...νιάτα στη Λάρισα!

Ο Άρης Σοϊλέδης, όπως συνέβη και στην προπόνηση της Κυριακής, ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και στη συνέχεια ατομικό ενώ ο Ιβάν Μπρέσεβιτς έκανε ατομικό. Νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων από τις 8 π.μ. υποβλήθηκαν σε προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις.

Στην αποστολή για τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης (17/9, 18:00)  με αντίπαλο την ΑΕΛ στη Λάρισα, συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Βούρας, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Ζόριτς και από την Κ-20 οι Γιαννούτσος, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος και Κυριαζής.

Την Τρίτη η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 με τη συμμετοχή και των έξι ποδοσφαιριστών από την Κ-20 ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.

aekvoice.gr