ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

«Τίγρης» για όλα!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιστρέφει στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις επαφές που είχε την προηγούμενη εβδομάδα και οι οποίες αφορούν κατά κύριο λόγο το θέμα του γηπέδου
Στην Αθήνα επιστρέφει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με μία σειρά από θέματα που αφορούν την ΑΕΚ να τίθενται επί τάπητος και να συζητούνται διεξοδικά, στις συναντήσεις που θα γίνουν εντός της εβδομάδας. 

Από την 1η Σεπτεμβρίου όπου ο διοικητικός ηγέτης βρίσκεται σε σταθερή βάση στην πρωτεύουσα ασχολείται με πολλά θέματα της «Ένωσης» δίνοντας  προτεραιότητα στο γήπεδο.

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο «Τίγρης» είχε δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις στους ανθρώπους που «τρέχουν» το ζήτημα του «Ναού», προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και τα έργα να ξεκινήσουν το συντομότερο. 

Κατά την ολιγοήμερη απουσία του υπήρξαν διαδοχικές επαφές μεταξύ των ανθρώπων του «Δικέφαλου» που ασχολούνται με αυτό το ζήτημα και των μελετητών της Δ.Ο.Κ.Κ., στα πλαίσια της εξέτασης του φακέλου που έχει καταθέσει η «Ένωση» για την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας.

Μέσα στην εβδομάδα το αφεντικό της ΑΕΚ θα συναντηθεί τόσο με τον πρόεδρο της «DIMAND», Δημήτρη Ανδριόπουλο, όσο και με τον γενικό διευθυντή της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., Νίκο Στράτο, για να ενημερωθεί για την πορεία του όλου θέματος, που όπως είπαμε αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο. Ο Μελισσανίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο που βρίσκεται το ζήτημα της άδειας αλλά και γενικότερα οτιδήποτε αφορά στην «Αγιά-Σοφιά», μιας και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου η «Ένωση» αναμένεται να έχει αποκτήσει το δικαίωμα να ξεκινήσει τα έργα στο οικόπεδο που της ανήκει.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους τομείς, αναφορικά με την «Αγια-Σοφιά», ήδη έχει γίνει μία πολύ σημαντική προεργασία, καθώς έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό το κομμάτι που έχει να κάνει με την κατασκευαστική εταιρεία που θα αναλάβει την υλοποίηση του ονείρου. Στην ΑΕΚ έχουν καταφέρει μέσα σε χρόνο-ρεκόρ να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι σε ότι έχει να κάνει με το γήπεδο και να περιμένουν πλέον μονάχα αυτό, το τελικό βήμα, για να δώσουν πνοή στο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων. 

Με τις κινήσεις που έχουν γίνει και με αυτές που θα ακολουθήσουν η ΑΕΚ θα είναι πολύ σύντομα σε θέση να μετατρέψει το οικόπεδό της σε ένα… μόνιμο εργοτάξιο, με την «Αγιά-Σοφιά» να γίνεται από μακέτα, έργο, και την «Ένωση» να μετρά τους μήνες που θα την φέρουν και πάλι στο δικό της «σπίτι».

aekarena.gr