ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ικανοποιημένος Ζιάγκος εντόπισε τους στόχους!



Το «Δελτίο Τύπου» της ΚΑΕ ΑΕΚ «εμπεριέχει»  ειδήσεις…
Σχετικά με τον παίκτη στην θέση «τέσσερα». Ο Βαγγέλης Ζιάγκος φέρεται (και είναι) ικανοποιημένoς από τις μέχρι τώρα αστραπιαίες  κινήσεις της διοίκησης, ενώ έχει εντοπίσει τους στόχους.

Ένα μικρό θαύμα έχει συντελεστεί στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει στην διάθεσή του μέσα στο Σαββατοκύριακο τους τέσσερις από τους πέντε ξένους. Απόψε καταφθάνουν από Μόσχα οι Κασμίρ Ράιτ και Γκάρετ Ουίλιαμσον. Αύριο (Κυριακή) ακολουθούν οι Ντέιβιντ Κάιλς και Στέφαν Νίκολιτς.

Πρόδηλο είναι, ότι ο προπονητής της ΑΕΚ προπονεί από νωρίς «με λυμένα τα χέρια» την ομάδα του, η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία, γεγονός που τον ικανοποιεί απόλυτα. Και θα είναι ακόμα πιο ικανοποιημένος από Δευτέρα, αφού θα ενσωματωθούν με την ομάδα στο Ίλιον οι τρεις Αμερικανοί και ο Σέρβος γκαρντ.

-Μεταγραφές: Ο Βαγγέλης Ζιάγκος «έχει πέσει με τα μούτρα» στη δουλειά, προκειμένου για την αναζήτηση ενός αξιόπιστου παίκτη, οι οποίος θα αγωνίζεται κυρίως σε θέση «τέσσερα». Αυτονόητο είναι ότι αν δεν υπάρξει λύση-έκπληξη με Έλληνα, ο προπονητής της «Βασίλισσας» θα επιλέξει από την λίστα των Ευρωπαίων παικτών. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί.

-Γηπεδικό: Το ΟΑΚΑ παραμένει η επικρατέστερη έδρα για την ΑΕΚ, ενόψει της νέας περιόδου, αλλά θα είναι διαθέσιμο μετά τις 29 Σεπτεμβρίου, οπότε και ξανανοίγει τις πόρτες του για χρήση.

aekarena.gr