ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή είναι η ΑΕΚ που θέλουμε

Ανέκαθεν η σχέση των παικτών της ΑΕΚ με τον κόσμο ήταν κάτι παραπάνω από καλή, με τους Δημήτρη Ανάκογλου και Βαγγέλη Πλατέλλα να επισκέπτονται έναν φίλο της ομάδας με κινητικά προβλήματα.

Αμφότεροι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ και τον επισκέφθηκαν, δωρίζοντας του μάλιστα μια φανέλα της ομάδας, δείχνοντας πως η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές είναι αμοιβαία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης πήγαν στο σπίτι του, συζήτησαν μαζί του και του έδωσαν μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους, κάνοντας χαρούμενο τον φίλο της ΑΕΚ.

Ο Ανάκογλου ανάρτησε τη φωτογραφία από την επίσκεψη τους στο Facebook με το εξής σχόλιο: «Σε περιμένουμε στο γήπεδο Κωνσταντίνε… ελπίζουμε να σου δώσαμε λίγο δύναμη…».

Με αυτήν την πράξη οι Κιτρινόμαυροι έδειξαν ότι είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, ενώ παράλληλα έδειξαν πως η συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων είναι αυτή που αρμόζει σε παίκτες που φορούν τη φανέλα με το Δικέφαλο αετό στο στήθος.

aek1924.gr