ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Το... τάμα του «Πετρογκόλ»!


Λένε πως «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη», αλλά στη φετινή ΑΕΚ των έντονων αποκλίσεων και των μεγάλων αντιθέσεων τα πάντα δύνανται να ανατραπούν.


Ο Αντώνης Πετρόπουλος αποχώρησε «σκασμένος» απ' την Παιανία την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και απ' την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στα Σπάτα έφερε άλλον αέρα στα αποδυτήρια, προσφέροντας συνάμα αγωνιστική εκτόξευση στην ΑΕΚ.

Το «φλερτ» του με τον «Δικέφαλο» κρατούσε απ' το καλοκαίρι του 2011, ενώ τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς έφτασε στο σημείο ακόμα και να χαρίσει στον ΠΑΟ τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του για να εξασφαλίσει την ελευθερία του και να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως ο 27χρονος φορ απέρριψε πολύ πιο συμφέρουσες προτάσεις (Αστέρας Τρ., Ατρόμητος, Ουέλβα, Γουότφορντ, Αουγκρσμπουργκ, Φορτούνα Ντ.), μιας και εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν να παίζει.

Ετσι, απελευθερωμένος απ' το ψυχολογικό (κυρίως) βάρος δεν άργησε καθόλου να βρει καθόλου τα πατήματά του και να γίνει ο ηγέτης της. Η σοβαρότητα, ο επαγγελματισμός και η αγωνιστική πειθαρχία είναι το τρίπτυχο που τον συνοδεύει στη μέχρι τώρα παρουσία του. Η οδηγία που του έδωσε ο νέος του προπονητής για τις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο τον έχει βοηθήσει πολύ, λένε στα Σπάτα.

«Θα δέχεσαι τις σέντρες στον χώρο και όχι πάνω σου. Διότι έχεις το ξεπέταγμα έναντι των αργών στόπερ και με το 'κλικ' παραπάνω μπορείς φτάσεις εύκολα στο γκολ», τον συμβούλευσε ο Εβαλντ Λίνεν και αυτό αποδείχτηκε στην πράξη.

sentragoal.gr