ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

«Πετρό» όπως λέμε… «Λύμπε»

Ο κανόνας λέει, σύμφωνα με τον γερό Μαρξ, πως η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά ως τραγωδία και την δεύτερη ως φάρσα. Σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

 Και στην περίπτωση του Πετρόπουλου και του Λυμπερόπουλου, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως ευλογία. Κυρίως για την ΑΕΚ. Ότι ακριβώς συνέβη το καλοκαίρι του 2003 με τον Λύμπε και κυρίως ότι επακολούθησε, επαναλαμβάνεται τώρα με τον Πετρό

. Ακριβώς δέκα χρόνια μετά, ο Παναθηναϊκός ξανακάνει ένα πρώτης τάξεως δώρο στην ΑΕΚ. Με τον Πετρόπουλο, πάλι με το νούμερο 33 στην πλάτη του, να έχει μπει στο ίδιο μονοπάτι του Λυμπερόπουλου και να ακολουθεί τα βήματα του  Πιστά.

Πρώτα ήρθε το δέσιμο σε χρόνο μηδέν. Ο Λύμπε ένιωσε την ΑΕΚ σαν το σπίτι του από τις πρώτες μέρες που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Το ίδιο ακριβώς, συμβαίνει και με τον Πετρόπουλο και φαίνεται από τον τρόπο που λειτουργεί μέσα στα αποδυτήρια, αλλά ακόμα και από τις αντιδράσεις του στο γήπεδο και τους πανηγυρισμούς του στα γκολ. Επίσης ο «Πετρό» ακολουθεί πιστά και τα αγωνιστικά βήματα του Λυμπερόπουλου. Βλέπετε, ο Πετρόπουλος σκόραρε απέναντι στον ΟΦΗ, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

 Ο τελευταίος Έλληνας παίκτης της ΑΕΚ που είχε καταφέρει κάτι ανάλογο, ναι καλά μαντέψατε, ήταν ο Λυμπερόπουλος πριν από έξι ολόκληρα χρόνια.

Και τέλος αυτό που ήδη έχει φανεί, είναι πως ο Πετρόπουλος προσδοκά και δείχνει έτοιμος, να πάρει τον ηγετικό ρόλο που είχε εντός και εκτός γηπέδου, ο Λυμπερόπουλος.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

enwsi.gr