ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Για την ΑΕΚ και τους εαυτούς μας»

Η πρώτη αντίδραση των παικτών την Δευτέρα, μόλις άρχισαν να κυκλοφορούν τα… νέα για το αποτέλεσμα της συνάντησης Βιντιάδη – Δημητρέλου, ήταν οργισμένη. Όπως διαβάσατε και στα ρεπορτάζ του Enwsi.gr, τα τηλέφωνα… άναψαν και κοινή πεποίθηση των ποδοσφαιριστών ήταν πως η κόκκινη γραμμή της υπομονής του, πλέον ξεπεράστηκε.

 Όσο όμως περνούσε η ώρα και όσο έβλεπαν, ειδικά μετά την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, πως το διοικητικό μέλλον της ΑΕΚ αποτελεί ένα μπλεγμένο κουβάρι που δύσκολη βρίσκει κανείς άκρη, τόσο δεν ήθελαν να μπουν οι ίδιοι στην διαδικασία να το ξεμπλέξουν. Και η οργή έγινε απαξίωση απέναντι στις διοικητές εξελίξεις. Απαξίωση και… ξενέρωμα.

Ακριβώς αυτά ήταν τα συναισθήματα που διαμόρφωσαν και το κλίμα στην σημερινή προπόνηση. «Αν κάτσουμε να ασχολούμαστε συνέχεια τι λέει ο ένας, τι μας λέει ο άλλος, αν θα μπει ή δεν θα μπει ο Βιντιάδης, θα τρελαθούμε.

 Και δεν γίνεται» έλεγαν οι ποδοσφαιριστές. «Όλο το ίδια και τα ίδια. Δεν θα περιμένουμε πλέον τίποτα από κανέναν. Εμείς θα παίξουμε πλέον για την ΑΕΚ και τους εαυτούς μας. Θα κάνουμε την δουλειά μας, να τελειώσει η σεζόν όσο καλύτερα γίνεται και μετά θα δούμε» είναι αυτό που υποστήριζε η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα ουσιαστικά το γεγονός πως ζήτησαν μια ενημέρωση από την διοίκηση ,αυτό έγινε για τυπικούς λόγους. Διότι δεν ήθελαν να δείξουν πως πέρασε… απαρατήρητο όλο αυτό το μπάχαλο. Δεν έχουν όμως μεγάλες προσδοκίες από την ενημέρωση αυτή. Βεβαίως στόχος των αρχηγών, είναι να πιέσουν για να μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών και ειδικά των νεαρών που αντιμετωπίζουν τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ    

enwsi.gr