ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Επιχείρηση ηρεμία και συσπείρωση ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ!

Η σημερινή μέρα είχε μπόλικη ένταση στην ΑΕΚ, αρκετή κουβέντα και ανάλυση για όσα ειπώθηκαν μεταξύ παικτών και Λίνεν. Ίσως τελικά έγινε κάτι, που έπρεπε να γίνει καιρό για να μην… σέρνετε πέριξ των αποδυτηρίων.
 Η διοίκηση της ΠΑΕ τελικά δεν συναντήθηκε με τον Λίνεν, καθώς κρίθηκε ότι δεν ήταν χρήσιμο μετά την κουβέντα του με τους παίκτες. Αφήνει την… σκόνη να κάτσει, κάτι που αναμένεται να κάνει και ο Γερμανός τεχνικός από αύριο. Η απόφαση του είναι να τελειώσει σήμερα, ότι ειπώθηκε και συζητήθηκε. Το είπε και στους συνεργάτες του μετά την προπoνηση.

Η ΑΕΚ δεν έχει πολύ χρόνο. Έχει τρεις μέρες (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) για να ηρεμήσει, να δουλέψει σωστά και να συσπειρωθεί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ την Κυριακή. Εκεί που όλοι μαζί σαν μια ομάδα πρέπει να δουλέψουν σωστά για να έρθει η νίκη. Το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα και τον κόσμο.

Οι τελευταίοι μάλιστα αναμένεται να δώσουν το στίγμα τους με την μαζική παρουσία τους στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες πρέπει να τους κάνουν «δώρο» την πρώτη μεγάλη νίκη για φέτος (ήττες από ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο, ισοπαλία με τον τελευταίο στο ΟΑΚΑ πριν δύο εβδομάδες).

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

enwsi.gr