ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Νίκη... καθήκοντος επί του ΠΑΟΚ.


Της ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ

Τη στιγμή που το θολό πολιτικό τοπίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες που καταβάλει ο Ντέμης Νικολαϊδης για να βρει μια βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ με τα οικονομικά προβλήματα να διογκώνονται και την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ να πλησιάζει απειλητικά οι παίκτες της Ενωσης θέλουν την Τετάρτη (16/5) να αποποιηθούν της ευθύνης του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να έχουν τουλάχιστον καθαρή τη συνείδησή τους πως οι ίδιοι κατέβαλλαν τα μέγιστα για ένα πιο ευοίωνο μέλλον.

Κάτι που θα κατορθώσουν με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:00) στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της χρονιάς και την προτελευταία για τα πλέι οφ. Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου θέλουν για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό τους να πανηγυρίσουν την πρώτη φετινή νίκη επί του δικεφάλου του Βορρά.

Χωρίς τον Δημήτρη Σιαλμά που μετέβη στο Μόναχο με το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε εγχείρηση στους κοιλιακούς να φαντάζει πολύ πιθανό και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να μην προπονείται την Τρίτη (15/5), αλλά να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει του αυριανού ματς.

Ο Νικος Κωστένογλου δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει χαλάρωμα και κορόιδο συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες μεταξύ των οποίων και τον Τραϊνό Δέλλα.

Πάντως ο Κολοσσός δύσκολα θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα που πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους Κωνσταντόπουλο, Γεωργέα, Μανωλά, Κοντοέ, Λαγό, από δεξιά στην άμυνα, Μάκο, Καφέ, Βάργκας στα χαφ και τους Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλο στην επιθετική τριπλέτα.
Την 25μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο «Κωστέ» απαρτίζουν οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

sentragoal.gr