ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ψάχνουν λεφτά αλλά και σχέδιο στην ΑΕΚ.

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Η διάθεση υπάρχει και αυτό ίσως είναι το μοναδικό θετικό. Βλέπετε, στη... λειψανδρία που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ η ύπαρξη παραγόντων με το ειδικό βάρος του Νικολαΐδη και την ανιδιοτελή προσπάθεια του Δημητρέλου, που αναζητούν λύση για να κρατηθεί ζωντανή η ομάδα, αποτελεί αναμφίβολα παρακαταθήκη.

Πέραν των καλών προθέσεων όμως, η ΠΑΕ χρειάζεται χρήματα για να μπορέσει να μείνει... ανοιχτή και παράλληλα σχέδιο προκειμένου να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο και να είναι έτοιμη εν όψει της ερχόμενης περιόδου. Ολα αυτά θα τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση των δύο ανδρών που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας ή την επομένη το πρωί και θα ορίσει συντεταγμένες για το μέλλον της Ενωσης. Το βασικό πρόβλημα, βέβαια, είναι η ανάγκη χρημάτων. Αμεσα, δηλαδή στο επόμενο δεκαήμερο, η ΑΕΚ χρειάζεται περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για να παραμείνει ζωντανή. Αυτό το ποσό αφορά την καταβολή της περσινής δόσης για το άρθρο 44, για την οποία έχουν φτάσει δύο εξώδικα στην ΠΑΕ, ύψους 1.250.000 ευρώ.

Επίσης, θα πρέπει να καταβληθεί ποσό 600.000 ευρώ που αφορά τη μία από τις δύο δόσεις του τελευταίου διμήνου προς την εφορία, αλλά και να βρεθούν ακόμα 700.000 ευρώ, δηλαδή το 20% του προστίμου που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ έπειτα από έλεγχο της εφορίας τον περασμένο Ιανουάριο για την περίοδο Μαρτίου-Δεκεμβρίου 2011.
Αυτήν τη στιγμή παραμένει άγνωστο πώς μπορεί να καλυφθεί αυτό το ποσό, δεδομένου πως τα χρήματα που φέρεται να έχει συγκεντρώσει ο Νικολαΐδης δεν καλύπτουν τις άμεσες υποχρεώσεις.

Συν τοις άλλοις, απαιτείται ανάλογο ποσό έως τα τέλη Ιουνίου, καθώς θα πρέπει να καταβληθεί η δεύτερη δόση των 600.000 ευρώ προς την εφορία, σχεδόν 1,2 εκατ. ευρώ στους παίκτες, η δεύτερη δόση στους παίκτες με βάση τον διακανονισμό που έγινε από τη διοίκηση και περίπου μισό εκατομμύριο οφειλές τεσσάρων μηνών στη μισθοδοσία των υπαλλήλων.

Και μάλιστα χωρίς να έχει γίνει διακανονισμός για τα χρήματα που θα οφείλει η ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές για το διάστημα 1/1/2012-30/6/2012. Πολλά λεφτά, χωρίς να υπάρχει αυτήν τη στιγμή σιγουριά πως θα ξεπεραστεί ο σκόπελος, αλλά και δεν σταθεροποιείται η πολιτική κατάσταση στη χώρα, ώστε να υπάρξει συμφωνία για ρύθμιση.


sentragoal.gr