ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Αναστολή ενός μήνα, η μοναδική ελπίδα για την Ένωση.

Σε μια και μοναδική περίπτωση ελπίζει η ΑΕΚ για να πάρει παράταση ζωής. Στην αναστολή εκτέλεσης της ποινής για ένα μήνα, καθώς είναι απίθανο με τα τωρινά δεδομένα να ανατραπεί την Τρίτη στην ΕΠΟ η πρωτόδικος απόφαση.


Η έφεση θα κατατεθεί τη Δευτέρα και επειδή δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα η πιθανότητα να βρει η ΑΕΚ 2,5 εκατομμύρια μέσα στο επόμενο 48ωρο, θεωρείται (σχεδόν) βέβαιη η επικύρωση της ποινής, δηλαδή της μη αδειοδότησης.

Με τα κατασχετήρια (σε Super League, ΟΠΑΠ και ΕΠΟ) να την έχουν "πνίξει", δεν προβλέπονται έσοδα, παρά μόνον αν αλλάξουν γνώμη οι νυν μέτοχοι (πράγμα απίθανο) ή αν βρεθεί κάποιος να σπρώξει ζεστό χρήμα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επικαλεστεί μια σειρά από λόγους και επιχειρήματα προκειμένου να πείσει την ΕΠΟ για την χορήγηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής μέχρι τις 30 Ιουνίου που οι φάκελοι κρίνονται στο τελευταίο στάδιο.

 "Όταν δεν υπάρχει σταθερή κυβέρνηση, όταν έχει διαμορφωθεί αυτό το περιβάλλον της αβεβαιότητας στην οικονομία, όταν δεν ξέρουμε πως θα είναι η Ελλάδα σε ένα μήνα, δεν μπορεί να ζητάνε από την ΑΕΚ να παρουσιάσει πλάνο βιωσιμότητας για το επόμενο εξάμηνο..." είναι το σκεπτικό του προέδρου της ΑΕΚ.

Πάντως ανεξάρτητα από την απόφαση της Τρίτης, είναι ειλημμένη η απόφαση για μείωση του μπάτζετ της επόμενης περιόδου στο ένα τρίτο. Από τα 12,5 εκατομμύρια περίπου στα 4,5 εκατομμύρια. Οι πιο ακριβοπληρωμένοι σε ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών, θα είναι 5-6 παίκτες με ετήσιο κασέ στα 200-250 χιλιάρικα. Και καμιά δεκαριά παίκτες, ηλικίας 18-20 ετών, θα αμείβονται με 20-40 χιλιάρικα ετησίως.

Μείωση αποδοχών στον Κωστένογλου

Το ραντεβού με τον Νίκο Κωστένογλου θα γίνει μετά την απόφαση της ΕΠΟ και πιθανότατα την Τετάρτη. Παρά τη θετική εισήγηση Νικολαΐδη για παραμονή του Έλληνα προπονητή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ακόμα και στον Κωστένογλου πάντως, που αμείβεται με 250.000 ευρώ καθαρά το χρόνο (συν αυτοκίνητο και μπόνους) θα προταθεί μείωση αποδοχών. 

contra.gr