ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Φέρνουν λεφτά στην ΑΕΚ Λυμπερόπουλος, Μάκος.

O Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής για το Euro 2012 και σε αυτή βρίσκονται δύο παίκτες της ΑΕΚ (ίσως ο Κωνσταντόπουλος να μπορούσε να αποτελέσει καλή επιλογή από το ρόστερ της Ένωσης, με τον Πορτογάλο τεχνικός όμως να τον "κόβει").

Οι Λυμπερόπουλος και Μάκος κλήθηκαν και θα είναι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού, φέρνοντας συνάμα και χρήματα στην ΑΕΚ - σε μία δύσκολη περίοδο γι' αυτή. Συγκεκριμένα, η UEFA πριμοδοτεί τις ομάδες που έχουν παίκτες της στο Euro με 7.500 ευρώ την ημέρα για τον κάθε παίκτη.

Μάλιστα, το... κοντέρ αρχίζει να μετρά από την ημέρα που θα ξεκινήσει προετοιμασία η Εθνική Ελλάδας και από την πρεμιέρα του ΕURO. Δηλαδή, από τις 22 Μαϊου όταν και η Εθνική μας φύγει για προετοιμασία και μέχρι τις 19 Ιουνίου όταν και τελειώνει ο πρώτος γύρος (συνολικά 29 ημέρες), η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της για τους δύο παίκτες της συνολικά 435.000 ευρώ (ήτοι, 217.500 ευρώ για τον καθένα).

 Όλα αυτά στο χειρότερο σενάριο που θα είναι η Ελλάδα να αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο. Αν συνεχίσει η Εθνική μας στη διοργάνωση εύλογα το ποσό θα ανεβαίνει κατά 7.500 ευρώ την ημέρα για τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Το σημαντικό επίσης της ιστορίας είναι πως η ΑΕΚ (όπως και όλες όσες ομάδες έχουν διεθνείς στο EURO) θα πληρωθεί από την UEFA την 2α Ιουλίου, μία ημέρα μετά το τέλος του EURO.

aek365.gr