ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ «Σφίγγα» ο Νικολαΐδης.

ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ & ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ


Aποκαλύψεις για την ΑΕΚ στον χορό του club της Νέας Υόρκης δεν έγιναν. Το αντίθετο µάλιστα θα αποτελούσε έκπληξη, δεδοµένου πως ο Ντέµης Νικολαΐδης, που επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα, παραµένει συνεπής στη στάση του να διατηρεί κλειστά τα χαρτιά του µέχρι να έχει κάτι απτό και ουσιαστικό να πει στους φιλάθλους.

Το σίγουρο πάντως είναι πως συνοµίλησε µε τον Νίκο Νοτιά. Προφανώς και οι δύο άντρες δεν ανέλυσαν τα τεκταινόµενα της «κιτρινόµαυρης» καθηµερινότητας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα ξηµερώµατα της Κυριακής. Είναι πάντως δεδοµένο πως είχαν τηλεφωνικές επαφές καθ' όλη τη διάρκεια της παραµονής του πρώην προέδρου στην Αµερική.


Οπως θεωρείται δεδοµένο πως βρήκαν χρόνο να κάτσουν και στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν επί της ουσίας για το µέλλον του συλλόγου. Οσο όµως κανείς εκ των δύο δεν αποκαλύπτει το περιεχόµενο της κουβέντας τους, καθίσταται δύσκολο να εκτιµηθεί µε ασφάλεια το αποτέλεσµα της µεταξύ τους επαφής.

Ο Νικολαΐδης πάντως σύµφωνα µε τους παρευρισκόµενους στον χορό αν και αρκετά φειδωλός έδειχνε µε τη στάση του πως ετοιµάζει το µεγάλο come back.
«Σφίγγα» ο Νικολαΐδης
Παραδέχθηκε πως βρέθηκε στην Εφορία και άφησε να εννοηθεί πως θέλει να αποπληρώσει τη δόση που οφείλει η ΑΕΚ για το άρθρο 44. Ωστόσο, αρνήθηκε πεισµατικά να απαντήσει στις επίµονες ερωτήσεις των φιλάθλων για τα σχέδια και την ενδεχόµενη επιστροφή του, επαναλαµβάνοντας ότι πολλά από όσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα και προέρχονται από το µυαλό των εκπροσώπων του Τύπου.

Οπως και να έχει, πάντως, ο χρόνος πλέον κυλάει αντίστροφα, µε τον πρώην πρόεδρο να καλείται άµεσα να µιλήσει ανοιχτά για τις προθέσεις του. Ηδη ο κύκλος των επαφών του µε επιχειρηµατίες, χορηγούς και τα µέλη της οµάδας του 2004 λέγεται ότι οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, µε την αγωνία να παρατείνεται µέχρι τη συνέλευση της 9ης Μαΐου.

sentragaol.gr