ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Θα δωθεί μάχη για τα εισιτήρια!

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα δώσει μάχη προκειμένου να καταφέρει να τυπώσει τα εισιτήρια για τα τρία ματς των πλέι οφ στο ΟΑΚΑ. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ χρωστάει στην Εφορία και ως εκ τούτου δεν έχει το ρευστό να πάρει την αδειοδότηση του Απριλίου.

Τι θα επιδιώξει η ΑΕΚ; Αύριο αναμένεται να επικυρωθεί η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος προκειμένου να ξεκινήσουν τα πλέι οφ την επόμενη εβδομάδα. (Γράφουμε αναμένεται, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει ένσταση ζητώντας να μη λάβουν μέρος στα πλέι οφ όσες ομάδες έχουν... πρόβλημα με την αδειοδότηση.

 Στην ουσία όμως τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση, αφού η UEFA δεν έχει γνωστοποιήσει, σε ΑΕΚ και ΠΑΟ, την απόφασή της. Οπότε όλα προχωρούν κανονικά και, εκτός απροόπτου φυσικά, θα επικυρωθεί η βαθμολογία και έπειτα η κλήρωση των πλέι οφ).

Από την επομένη της επικύρωσης της βαθμολογίας, λοιπόν, και την κλήρωση, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει αγώνα προκειμένου να τυπώσει τα εισιτήρια των αγώνων. Θα πάει στην Αστυνομία να σφραγίσει τα εισιτήρια και των τριών παιχνιδιών. Θα τυπώσει 70.000 εισιτήρια (υπάρχουν και 10.000 που αφορούν διαρκείας και προσκλήσεις , ήτοι 80.000) και για τα τρία ματς - θα διατεθούν φυσικά περισσότερα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λιγότερα με τον ΠΑΟΚ και πιο λίγα με τον Ατρόμητο.

Μετά τη σφράγιση των εισιτηρίων από την Αστυνομία, επόμενο και πιο βασικό στάδιο είναι η Εφορία.  Εκεί η ΑΕΚ πρέπει να πείσει τον Έφορο ότι πρέπει να βγάλει εισιτήρια σε όλα τα ματς (και όχι να δίνεται... μάχη πριν από κάθε ματς) ώστε να βγουν άμεσα στην κυκλοφορία.

Σκοπός της διοίκησης είναι να βγάλουν προς πώληση ένα πακέτο εισιτηρίων και των τριών αγώνων, όπου όποιος τα αγοράσει μαζεμένα να έχει μία μικρή έκπτωση. Παράδειγμα, με το ποσό της έκπτωσης να είναι υποθετικό: Αν αγοράσει κάποιος εισιτήρια των 15 ευρώ και για τα τρία ματς, θα πληρώσει 35 ευρώ και όχι 45 ευρώ, όσο θα του κοστίσει, εφόσον τα πάρει σε... δόσεις.

Στην ΑΕΚ ελπίζουν να τα καταφέρουν, αφενός να βγάλουν τα εισιτήρια, αφετέρου για να ανταποκριθεί ο κόσμος προχωρώντας στην αγορά του, βάζοντας άμεσα ρευστό στα ταμεία, όπου θα πληρωθεί η Εφορία.

aek365.gr