ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

«Γκέλαρε» στο Δαϊς η ΑΕΚ

Αργυρώ Φλουρή

Μια ισοπαλία που την αφήνει αρκετά πίσω στην προσπάθεια που κάνει για να φτάσει στα πλει οφ με καλή ψυχολογία και να διεκδικήσει το καλύτερο, έφερε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Ένωση για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος της Α1 ήρθε ισόπαλη με 31-31 απέναντι στον Δούκα στο Δαϊς και έχασε αρκετές ελπίδες.

Το ματς
 
Η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη απέναντι στον Δούκα για αυτό ξεκίνησε δυναμικά, αλλά στην συνέχεια κάποια λάθη που έκανε της στοίχησαν με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρουν την ευκαιρία και να ανατρέψουν την κατάσταση. Εκεί φάνηκε πως η ατυχία, αλλά και η επιθετική αστοχία δεν θα της έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλό από αυτό το ματς.

Έτσι όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι και το τελικό αποτέλεσμα (31-31) δημιουργεί απογότευση από την στιγμή που η Ένωση μένει αρκετά πίσω στην διεκδικήση της κατάκτησης του Πρωταθλήματος και στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 30-25 εννιά λεπτά πριν το τέλος του ματς, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν το βαθμό με ένα επιμέρους σκορ 6-1. Στο τελευταίο λεπτό οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων έκαναν δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις κρατώντας αυτό το σκορ. Πρώτα ο Κουλούρης σε τετ α τετ του Τόμπρου και έπειτα ο Μαγκαφουράκης σε τετ α τετ του Ασαρίδη στο 29:58.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Πρωταθλητές στην ισοβαθμία (32 πόντοι) πήραν την 2η θέση από τον ΠΑΟΚ, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, ωστόσο μπαίνουν και οι δύο με 16 βαθμούς στα πλέι-οφ.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΕΚ 31-31
 
Τα δεκάλεπτα: 5-6, 10-15, 14-18 (ημχ.), 20-24, 25-29, 31-31.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 9, Γεωργίου 1, Τόμπρος 5, Τζηράς 1, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 3, Νικολαΐδης 4, Αργυράκης 2, Παπαδιονυσίου, Τσακνής, Μαγκαφουράκης, Κοτελίδας, Ακάλεστος, Μαστορόγιαννης 4.
 
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 6, Γιαννόπουλος, Βακάλης 1, Κουλούρης, Κόντης, Συγγάρης, Ασαρίδης 2, Οικονόμου, Τσαούσης 6, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 4, Μαξίμοβιτς 5.

aek365.gr